גוש חום בנוזל הזרע-מה זה ???

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• גוש חום בנוזל הזרע-מה זה ???
    שי
    30/01/2009

שלום דוקטור, היום אוננתי פעמיים בהפרש של שעתיים בין פעם ראשונה לשנייה. בפעם השנייה, הרגשתי שהפליטה קצת קשה (כאילו משהו נסתם שם) ואחרי שהצלחתי לגרום לפליטה, גיליתי גוש חום שצורתו כמו כוורת דבורים (דיי מוזר) כאשר שאר נוזל הזרע בצבע לבן נורמלי. יש לציין שלאחרונה גילו לי בבדיקת שתן יזומה, דם ברמה גבוהה מהנורמה בשתן ותקופה קצרה לאחר מכן היו גם סימני דם ברורים בנוזל הזרע שחלפו כעבור כמה ימים. בעקבות ממצאים אלו הופניתי ע"י אורולוג לבדיקת ציטוסקופיה שיצאה תקינה לחלוטין והאורולוג ביקש לחזור על הבדיקה בעוד כחצי שנה. מאז עבר חודש אחד בלבד וכעת גיליתי את הגוש האמור לעיל. ברצוני לשאול האם תופעה זו מוכרת לך ? ואשמח אם תנחה אותי מה עליי לעשות-לפנות שוב לאורולוג, להציע לו להפנות אותי לבדיקות נוספות אחרות. יש לציין ששמרתי את הגוש הזה על מנת שניתן יהיה לשלוח אותו לבדיקה במידת הצורך. אני מודה מראש על עזרתך. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין שאני בן 31

שי
    30/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי

ד''ר נחום זילבר
    03/02/2009

יתכן, וזה קריש דם ישן שרק עכשיו ניפלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו