צריבה בשפיכה לאחר אוננות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה בשפיכה לאחר אוננות
    עמרי
    30/01/2009

שלום רב

אני בן 25.
    לפני 3 ימים לאחר אוננות ניגשתי מיד לשירותים לתת שתן ולאחר מן השתן חשתי צריבה שחלפה רק בבוקר. בנוסף היתה תחושה של לחץ באזור הבטן התחתונה.
    ביומיים האחרונים אט אט הלכה וחלפה תחושת הלחץ בבטן התחתונה. כמו כן הרגשתי כאילו "תקוע" משהו בקצה הפין . תופועות אלו נעלמו אתמול אחה"צ

היום לאחר אוננות נוספת חשתי רציבה קלה לאחריה (חלשה יותר מהפעם הקודמת) וחלפה אחרי כשעה וחצי. כרגע אני מרגיש שוב כמו משהו תקוע בקצה הפין שאני צריך להוציא ולחץ(גם פחות מהפעם הקודמת) באזור הבטן התחתונה.

מה פשר הדבר? האם עליי לחשוש?

אודה לתשובתך

סופ"ש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בשפיכה לאחר אוננות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עומרי

ד''ר נחום זילבר
    03/02/2009

יתכן, ולא הייתה פליטה עד הסוף.
    הרבה בשתיה כי אולי פירור חול "מסתובב" בשופכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה

מני
    24/10/2016

שלום דוקטור,לפני ככמה חודשים קיימתי יחסי מין ולאחר מכן חשתי צריבה בשפיכה ממש בקצה הפין(או מין דקירה כזאתי)ולאחר מכן גמרתי עוד כמה פעמים ולא הייתה צריבה וגם עכשיו לא.יש ממה לחשוש?או שהכל תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מני
    24/10/2016

תודה דוקטור על המענה המהיר..אין ממה לחשוש נכון?כאשר זה עבר הכל בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו