פרוסטטיטיס כרוני

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פרוסטטיטיס כרוני
    נ.ב
    01/02/2009

שלון ד"ר בהיותי חייל החלה לי דלקת חמורה בשופכה לאחר טיפולים ללא הצלחה של מס' חודשים החליטו שאני סובל מפרוסטטיטיס כרוני דבר שאני נאלץ להתמודד עימו מדי יום. כיום לאחר 10 שנים חיי המין שלי תקינים אך ישנם כאבים בזיקפה שניה לאחר קיום יחסי מין והדבר מצריך מנוחה של כ 24 שעות. מדי פעם אני חש צריבה ואי נוחות בפי הטבעת (כנראה שזה עוד שם) מה שמטריד אותי הינה תופעה שאינה מוסברת ע"י רופאים: בעת שתיית אלכוהול כ 5 דק' לערך לאחר מכן אני חש צריבה חזקה באנוס ולאורך השופכה ולאחר מכן צריבה בעת הטלת שתן . אני סובל מבעיה זו ככל הנראה מאז אובחנתי כבעל פרוסטטיטיס מהי בעיה זו ? נואשתי מלחפש תשובה!!!! האם יש כיום טיפול עוזר ומוכח מלבד אנטיביוטיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוסטטיטיס כרוני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נב

ד''ר נחום זילבר
    03/02/2009

האלכוהול והצריבה-תופעות מוכרת בפרוסטאטיטיס
    נסה, פרט לאנטיביוטיקה, אמבטיות חמות בתדירות גבוהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נב - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    05/07/2011

שתיה מרובה גם עוזרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו