טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום. אני בן 35, ולאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה;. כאשר אני מקיים יחסי מין עם אשתי ולפני שאני מגיע לאורגזמה, התחושה הינה תקינה ומענגת כפי שהיתה תמיד, אבל בעת השפיכה עצמה, אני מרגיש שאיני מגיע לשיא שבו הייתי רגיל בעבר. כאילו משהו חוסם את הזרע. אבל הזרע יוצא בכמות ובאופן נורמלי. אציין עוד, שביחד עם אותה הבעיה, נתקלתי בבעיה שבה בעת הטלת שתן יש לי מין עיכוב קל מייד עם יציאת השתן ורק לאחר כחצי שנייה השתן יוצא. האם יש אולי חסימה כל שהיא בצינור השתן שלוחצת גם על צינור הזרע וגורמת לתופעה הנ"ל ? אני ממש במצוקה כי יחסי המין איבדו מההנאה החזקה שהיתה בעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד