בעיה מוזרה בקיום יחסים ובהטלת שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה מוזרה בקיום יחסים ובהטלת שתן
    חזי ל.
    01/02/2009

ד"ר שלום. אני בן 35, ולאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה;. כאשר אני מקיים יחסי מין עם אשתי ולפני שאני מגיע לאורגזמה, התחושה הינה תקינה ומענגת כפי שהיתה תמיד, אבל בעת השפיכה עצמה, אני מרגיש שאיני מגיע לשיא שבו הייתי רגיל בעבר. כאילו משהו חוסם את הזרע. אבל הזרע יוצא בכמות ובאופן נורמלי. אציין עוד, שביחד עם אותה הבעיה, נתקלתי בבעיה שבה בעת הטלת שתן יש לי מין עיכוב קל מייד עם יציאת השתן ורק לאחר כחצי שנייה השתן יוצא. האם יש אולי חסימה כל שהיא בצינור השתן שלוחצת גם על צינור הזרע וגורמת לתופעה הנ"ל ? אני ממש במצוקה כי יחסי המין איבדו מההנאה החזקה שהיתה בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזי

ד''ר נחום זילבר
    03/02/2009

יתכן, וזאת התחלה של הגדלת הערמונית. בעיקר ההגדלה של האונה האמצעית שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר - אנא ענה לי

חזי ל.
    03/02/2009

הגדלת ערמונית בגיל כזה (35)? מה זה אומר מבחינתי. מה עליי לעשות? חזי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזי

ד''ר נחום זילבר
    04/02/2009

זה קטע קטן בחלק המרכזי של הערמונית. זהו הקטע שבדרך כלל מפריע אצל גברים צעירים. בצע ברור אולוגי כולל אולטרסאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו