מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיית זיקפהמיכאל01/02/2009
שלום ד"ר. לפני שאני פונה לבדיקת אורולוג רציתי להבין כמה דברים. אני בן 24 עם קושי להגיע לזיקפה חזקה ומלאה,אין לי זיקפת בוקר ואני מרגיש רגוע ביותר עם בת זוגתי (לאחר שנוטל ויאגרה) ולכן לא ניראה לי שזה נפשי,לעיתים רחוקות באוננות יש אצלי זיקפה קצת יותר חזקה אבל לרוב גם באוננות עם עצמי,הזיקפה לא חזקה בכלל. השאלה שלי היא: מה יכולות להיות הסיבות לבעיה כזאת בגילי? תוכל לציין כמה סיבות לפני שאפנה לייעוץ מלא?? והאם כדורים הם בדרך כלל הפיתרון או שאחרי בדיקת מומחה יכול להימצא סיבה ספציפית וטיפול ישיר שיפתור את הבעיה? תודה על היחס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכאל
ד''ר נחום זילבר03/02/2009קרוב לוודאי יש לך הבעיה אורגנית-פיסיולוגית הקשורה לכלי הדם של איבר המין. הבעיה יתכן שהופיעה בעקבות חבלה מקומית או הפרעה כלשהי באזור הבטן התחתונה בעבר. בדיקת NPT תבהיר במקצת את הבעיה ואז יחליט האורולוג איזה בדיקות וטיפול להמליץ לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר, האם שמעת אי פעם על מקרה כזה?
ניתאי03/02/2009והאם יש לך מידע כללי עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר
מיכאל03/02/2009מה זו בדיקת npt?איך היא מתבצעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכאל
ד''ר נחום זילבר04/02/2009NPT - בדיקה הבודקת את איכות הזיקפה בשעות הלילה- זו בדיקה שמבוצעת בביתך בשעות הלילה. צריך לקבל הפניה לביצוע בדיקה זו מהאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)