בעיית זיקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיית זיקפה
    מיכאל
    01/02/2009

שלום ד"ר. לפני שאני פונה לבדיקת אורולוג רציתי להבין כמה דברים. אני בן 24 עם קושי להגיע לזיקפה חזקה ומלאה,אין לי זיקפת בוקר ואני מרגיש רגוע ביותר עם בת זוגתי (לאחר שנוטל ויאגרה) ולכן לא ניראה לי שזה נפשי,לעיתים רחוקות באוננות יש אצלי זיקפה קצת יותר חזקה אבל לרוב גם באוננות עם עצמי,הזיקפה לא חזקה בכלל. השאלה שלי היא: מה יכולות להיות הסיבות לבעיה כזאת בגילי? תוכל לציין כמה סיבות לפני שאפנה לייעוץ מלא?? והאם כדורים הם בדרך כלל הפיתרון או שאחרי בדיקת מומחה יכול להימצא סיבה ספציפית וטיפול ישיר שיפתור את הבעיה? תודה על היחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זיקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכאל

ד''ר נחום זילבר
    03/02/2009

קרוב לוודאי יש לך הבעיה אורגנית-פיסיולוגית הקשורה לכלי הדם של איבר המין. הבעיה יתכן שהופיעה בעקבות חבלה מקומית או הפרעה כלשהי באזור הבטן התחתונה בעבר. בדיקת NPT תבהיר במקצת את הבעיה ואז יחליט האורולוג איזה בדיקות וטיפול להמליץ לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר, האם שמעת אי פעם על מקרה כזה?

ניתאי
    03/02/2009

והאם יש לך מידע כללי עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר

מיכאל
    03/02/2009

מה זו בדיקת npt?איך היא מתבצעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכאל

ד''ר נחום זילבר
    04/02/2009

NPT - בדיקה הבודקת את איכות הזיקפה בשעות הלילה- זו בדיקה שמבוצעת בביתך בשעות הלילה. צריך לקבל הפניה לביצוע בדיקה זו מהאורולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו