שימוש בנוביטרופן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שימוש בנוביטרופן
    מיכל
    02/02/2009

שלום שמי מיכל וברצוני לדעת עם מותר להישתמש בתרופת נוביטרופן בזמן הריון, לאישה שסובלת משלפוחית השתן, והיתה מטופלת בתרופה גם לפני ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בנוביטרופן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל

ד''ר נחום זילבר
    03/02/2009

כמו כל התרופות גם כאן כתוב שלא רצוי להשתמש בהריון. טוב יהיה אם לא תשתמשי לתקופת זמן בתרופה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בנוביטרופן

מיכל
    05/02/2009

דר' שלום בתשובתך לשאלתי בשימוש בנוביטרופן בזמן הריון רשמתה שמומלץ לא להשתמש בתרופה בזמן הריון ,אך מה אני עושה עם בלי התרופה אני לא יכולה לשלוט במתן השתן. לכן חשוב לי לדעת עם התרופה מזיקה לתינוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ד''ר נחום זילבר
    06/02/2009

תרופות המורכבות מחומרים הקשורים למערכת העצבים (אצטילקולין) לא רצויות בהיריון וצריך להמנע מהם עם כל הסבל הכרוך בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו