חוסר ביטחון בכלל איבר מין קטן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון בכלל איבר מין קטן
    נמרוד
    02/02/2009

שלום. אני בן 19 ואני עוד מעט מתגייס לצבא לחיל קרבי. יש לי חבר כבר מעל שנתיים, בתיכון הייתי יחסית מקובל, החברה שלי נחשבת לאחת הפצצות של השכבה שהיינו בתיכון, מבחינת מראה חיצוני אני נראה טוב מאוד, אני לא גבוה במיוחד (1.71). אני עוסק בספורט וכו', אבל מה, אני מרגיש חסר בטחון עצום בגלל האיבר מין. וזה לא סתם משהו, זה משהו שמטריד אותי יום יום. יש לי כמעט 14 בזקפה ועובי בין צד לצד 4.3 ס''מ ובנסוך יש לי ביצים קטנים. זה ממש קטן מבחינת אורך, ומה גם, לפעמים אני גומר מהר. חברה שלי לא גומרת מחדירה והיא לא אוהבת שאני יורד לה. היא מגדירה את הסקס כחיה...אבל אני ...בלב אני יודע שהיא לא מרוצה מהאיבר שלי. לא דיברנו על זה בחיים אנחנו שיא הפתוחים זה עם זה, אבל אני יודע מה היא מרגישה בלב. הסיפור עוד ארוך, אבל בכלליות באמצע הייתה לנו הפסקה ואני חיפשתי ישר חברה בגלל שאני מתבייש להגיע לאקט מיני באמצע מועדון למשל, שהבנות יתאכזבו. אני אחלה בחור, ומה שחסר לי זה רק אורך, וזה ממש משפיע עליי..עוד 4 ס''מ אני אהיה מרוצה ולא ארצה יותר כלום. מה אני עושה? זה משפיע עליי בחוסר בטחון עצום, אני מסמיק מכל דבר, אני מתייבש לדבר עם בנות אחרות, למרות שיש לי את הפצצה של השכבה, זה מוריד לי בטחון גם בהיבטים של תחרויות. לחברים הכי טובים שלי יש "גדול", ויוצא שמתפשטים זה ליד זה שמחליפים בגדים ואני מתבייש ופשוט נמנע לדבר והגיע לסיטואציה. מה אני עושה? בבקשה אני אובד עצות שילמתי 250 ש''ח כדי להוריד את המדריך להגדלה באופן טבעי, אבל אין לי זמן לזה, מה עוד שדורש שעה של שקט בבית ואני כזה דבר, כל שנייה מפריעים לי. ואני מאוד יאכל את הלב במלתחות בצבא, שכולם יגידו שיש לי זין קטן. וזה מה שישקף אותי בצבא, למרות שאני אחלה ילד נראה טוב וחוץ מהזין שלי אני בסדר גמור. בבקשה אני יודע שאין דברי מרפא, אבל עדיין אני זקוק לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסה

ד''ר נחום זילבר
    03/02/2009

אני מציע שתפנה בהקדם לפסיכולוג. הדימוי העצמי שלך נמוך מאד.
    אין ניתוחים או פתרונות של הגדלה טבעיים בנושא זה.
    אחרי מס' שיחות והבנת המצב אני בטוח שתחשוב אחרת ובטחונך העצמי יגבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נמרוד
    03/02/2009

אז בשביל מה אתה פה? לעזור לי לא? אין ביכלתי לפנות לפסיכלוג בין אם זה מבחינה כספית ובין אם זה במבחינת זמן. אני גם מתבייש לספר למישהו על זה. יש משהו אנונימי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסה

ד''ר נחום זילבר
    04/02/2009

אני יכול לעזור לך רק בהמלצות. אתה לעומת זאת חייב ומוכרח לדבר עם איש מקצוע בתחום זה גם אם לך זמן וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נמרוד
    13/02/2009

אוקיי מה ההמלצות? האם יש ספר מומלץ? מקום אנונימי שניתן ללכת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמרוד

ד''ר נחום זילבר
    17/02/2009

ההמלצה היא לפסיכולוג מקצועי לא מדריך ולא ספר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו