ערמונית גדולה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ערמונית גדולה
    מוטלה
    02/02/2009

אני היום כבן 58.5 ולפי בדיקות שעשיתי PSA נמצא התוצאה 3.63 ולפי הרופא הבדיקה נמצא בסימן עליה .האם יתכן והינו גידול הערמונית , מה עושים על מנת שלא יהיה מאוחר. וכל זה בחששות בגלל גיסי שעבר ניתוח ופגעו בו . מה עלי לעשות אני נמצא בלחץ נפשי כבד , אנא תעזרו לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערמונית גדולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מ

ד''ר נחום זילבר
    03/02/2009

א. לפי בדיקת PSA לא נראה שיש גידול.
    ב. רצוי שתחבדק ע"י אורולוג שיחליט איך להמליץ עך בדיקות נוספות או טיפול כלשהו.
    ג. אין סיבה להיות בלחץ נפשי אתה יכול להירגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערמונית מוגדלת

מוטלה
    17/02/2009

אני במעקב אצל אורולוג ונאמר לי ע"י שיש לבצע בדיקה בעוד כ 1/2 שנה ואם תהיה עליה יש לבצע ביופסיה שזה הדבר המדאיג אותי בגלל גיסי שביצע ניתוח במצב של גודל 5 ופגעו בו בכל אין הוא יכול להוציא שתן דרך הפין אלא ע"י צינורית . נאמר לי ע"י האורולוג שקצב הגדילה של הערמונית שלי די מדאיגה . במילים כאילו איך אפשר שלא לדאוג ? האם ניתן לצמצם ע"י כדורים או ע"י ניתוח .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטקה

ד''ר נחום זילבר
    20/02/2009

אם יש עלייה ב PSA תוך מספר חושים והאורולוג מוצא בבדיקה רקטאלית חשד לגידול בערמונית יש מקום לבצע ביופסיה כעת. "קצב גדילת ערמונית" זה אינו נתון מדאיג.
    קצב עליית PSA זה מקום לדאגה ולכן צריך לבצע ביופסיה.
    בשלב זה אין מקום "לצמצום" ערמונית על ידי כדורים או ביצוע ניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו