בעיה אישית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה אישית
    חן (חייל)
    03/02/2009

ד"ר אילן שלום רב יש לי פרופיל 72המורכב מ-4 סעיפים: 1 גב 1 קרסול 2 על הברך. לאחרונה איבחנו אצלי פלאטפוס קל ווריקוצלה באשך. אני יודע שפלאטפוס זהו לא תחום העיסוק שלך אך האם לפי דעתך המקצועית בשל ריבוי הסעיפים אוכל להוריד את הפרופיל לתפקיד עורפי. ומה אוכל להגיד בקשר לוריקוצלה שיוכל לעזור לי כדי שדעת הרופא תהיה בעד הרצון שלי להורדת הפרופיל בשל הסבל שלי מכל הסעיפים שרשמתי. אשמח אם תעזור לי בהמלצות מה לעשות על סמך יידע אישי בועדה הרפואית שאמורה להיות לי בקרוב. תודה מראש חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה אישית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לצייון

חן (חייל)
    03/02/2009

כי הוריקוצלה היא מינימלית לכן הנני חושש כי לא ייחסו לה חשיבות רבה אך האשך כואב לי עדיין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן

ד''ר נחום זילבר
    04/02/2009

אם הוריקוצלה גדול או גורם להפרעות או כאבים, הרופא הצבאי מציין זאת ונותן סעיף בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו