בעית זקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעית זקפה
    ניר
    06/02/2009

שלום דר נחום אני בן 22, אני בריא ואני פעיל מינית, בזמן האחרון, תקופה ארוכה יחסית אני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה גם שכאני עם מישהי וגם באוננות, ולמרות זאת גם שהאיבר שלי לא זקוף לגמרי אני מגיע לשפיכה מהר מאוד... מקווה שתוכל לעזור לי תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית זקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניר

ד''ר נחום זילבר
    08/02/2009

לפי תאורך, הופיע אצלך בעיה פיסיולוגית. יתכן, על רקע של טראומה מקומית א על רקע פסיכולוגי.
    יש לבדוק ולטפל בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דר

ניר
    09/02/2009

תודה שהקדשת לי מזמנך, אם תוכל להפנות אותי למקום בוא ניתן לטפל בבעיה אשמח מאוד תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתובת

ד''ר נחום זילבר
    12/02/2009

יש כל מיני מטפלים. ביניהם, תוכל למצוא מקום שמטפל בבעיה הספציפית. ראה טלפון בכותרת של הפורום הנוכחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו