השתנה תכופה עם כאבים בבטן התחתונה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• השתנה תכופה עם כאבים בבטן התחתונה
    דני
    09/02/2009

שלום, לאחרונה יש לי צורך תכוף בהטלת שתן תוך כדי כאבים בבטן התחתונה. בבדיקת שתן התרבית יצאה שלילית. אין לי דם בשתן וכן אין הרגשת שריפה תוך כדי מתן שתן. ביצעתי בדיקת PSA עם תוצאה נורמלית של 0.48 (לפי דעת האורולוג שלי). בדיקת אולטראסאונד שביצעתי הראתה ש: כליות במבנה וגדל תקין ללא אבנים או חסימה. כיס שתן תקין ערמונית במשקל 11 גרם לאחר התרוקנות, שארית שתן של 8 סמ"ק. 1. ממה יכולה לנבוע הבעיה (משום שלפי תוצאות בדיקת השתן זוהי לא דלקת וכן לא בעית ערמונית מוגדלת)? 2. אילו בדיקות אדרש לעשות כדי לאתר את מקור הבעיה? שמעתי על אפשרות של בדיקות לא נעימות שאולי אצטרך לעשות ואני מקווה שלא אצטרך לעבור בדיקה מעין זו (כמו החדרת צינורית דרך חריץ איבר המין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דני

ד''ר נחום זילבר
    12/02/2009

תכיפות בשתן עם כאבים בבטן כשכל הבדיקות תקינות- זה מעט מוזר.
    יתכן שזה שני דברים שאינם קשורים ביניהם. פנה לכרורג שיבדוק את הבטן וברר לעצמך האם התכיפות הופיעה בהקשר של בעייה לא רפואית שהתעוררה לאחרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו