מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השתנה תכופה עם כאבים בבטן התחתונהדני09/02/2009
שלום, לאחרונה יש לי צורך תכוף בהטלת שתן תוך כדי כאבים בבטן התחתונה. בבדיקת שתן התרבית יצאה שלילית. אין לי דם בשתן וכן אין הרגשת שריפה תוך כדי מתן שתן. ביצעתי בדיקת PSA עם תוצאה נורמלית של 0.48 (לפי דעת האורולוג שלי). בדיקת אולטראסאונד שביצעתי הראתה ש: כליות במבנה וגדל תקין ללא אבנים או חסימה. כיס שתן תקין ערמונית במשקל 11 גרם לאחר התרוקנות, שארית שתן של 8 סמ"ק. 1. ממה יכולה לנבוע הבעיה (משום שלפי תוצאות בדיקת השתן זוהי לא דלקת וכן לא בעית ערמונית מוגדלת)? 2. אילו בדיקות אדרש לעשות כדי לאתר את מקור הבעיה? שמעתי על אפשרות של בדיקות לא נעימות שאולי אצטרך לעשות ואני מקווה שלא אצטרך לעבור בדיקה מעין זו (כמו החדרת צינורית דרך חריץ איבר המין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר נחום זילבר12/02/2009תכיפות בשתן עם כאבים בבטן כשכל הבדיקות תקינות- זה מעט מוזר.
יתכן שזה שני דברים שאינם קשורים ביניהם. פנה לכרורג שיבדוק את הבטן וברר לעצמך האם התכיפות הופיעה בהקשר של בעייה לא רפואית שהתעוררה לאחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)