מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעית מבנה פין ?ע'10/02/2009
יש לי בעיה שנמשכת זמן רב ולא טיפלתי בה עד היום אני בן 39 הבעיה היא שבמצבים מסויימים ובעצם ברוב הזמן הפין שלי מקבל עיוות החלק התחתון בחיבור לגוף רחב (עבה) יחסית , מעל כ-2.5 ס"מ הוא נהיה צר (בצורה ממש מוגזמת) ואח"כ עבה שוב המצב קורה לעיתים במצב מנוחה, שהפין מקבל קושי מסויים אבל אין זיקפה וכאשר יש זיקפה בשלבים הראשונים שלה, בעת גירוי ראשוני ודי בהמשך לבסוף כאשר הפין מגיע לזיקפה מלאה בד"כ המבנה נראה תקין והעיוות נעלם כלומר הוא עבה באופן ניכר לכל אורכו לעיתים עדיין רואים גם בזיקפה מלאה את העיוות שמעתי על מחלת פיירוני ואני חושש שבזה מדובר יש עיצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע'
ד''ר נחום זילבר12/02/2009פין בצורת "שעון חול": אם בזמן שקפה מלאה הוא מתמלא לכל אורכו אזי הבעייה קלה. אולם אם נשאר באותה צורה בזקפה- זה אומר שישנה פגיעה באזור כלי הדם והמעטפת במרכז הפין. לא ניראה שזה מחלה על שם פירוני, כי זה באותו מצב משך זמן רב וללא הידרדרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ע15/02/2009בד"כ בזקפה מלאה המצב תקין - מה זה אומר בעיה קלה? לפעמים אחרי זקפה יש קטע צר באמצע ולעיתים נדירות מאוד זה גם בזמן זקפה מלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע
ד''ר נחום זילבר17/02/2009כן. אם בזקפה מלאה המצב תקין, אזי הבעיה קלה ואינה מצריכה טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)