הורדת פרופיל צבאי עקב וריקוצלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הורדת פרופיל צבאי עקב וריקוצלה
    יונתן שמיר
    14/02/2009

בזמן האחרון הבחנתי שיש אצלי וריקוצלה. לא דרך רופא או משהו פשוט בדקתי באינטרנט מדוע הוריד שלי באשך מנופח, כך שאיני יודע מה דרגת החומרה למרות שאני מניח שהיא אינה גבוהה מפני שאיני מרגיש כאבים, או הרגשות משונות באזור. יש לי צו ראשון בעוד שלושה ימים ולחבר שלי הורידו פרופיל ל-82 על וריקוצלה. אני רוצה להיות במטכ"ל ואני לא רוצה שיורידו לי פרופיל במיוחד בגלל שאני מתפקד גופנית מצויין והוריקוצלה אינה מפריעה לתפקודי בכלל. אם יתנו לי פרופיל 82 בכל זאת האם ערעור אמור לשנות את הפרופיל ל97 כל עוד אין הדבר משפיע על תפקודי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יונתן

ד''ר נחום זילבר
    17/02/2009

אם יש וריקוצלה ברור בגודל בבדיקה גופנית מלווה בתלונות-הפרופיל יורד. במידה ואין וריקוצלה-רק תחושתך- הפרופיל יהיה 97.
    ווריקוצלה שבעטיו הפרופיל יורד- כדאי לנתח. הפרופיל יחזור ל 97

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת פרופיל בעקבות וריקוצלה

אמנון
    10/02/2014

עשיתי בדיקת אולטרה סאונד לווריקוצלה ורשום שהכל תקין ובסוף רשום:
    "ורידים מעט מורחבים משמאל אשר החמירו במקצת בזמן VALSALVA .
    בסיכום - וריקוצילה בינוני משמאל."
    אבחון כזה אמור להוריד בפרופיל?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריקוצלה - הורדת פרופיל

איגור
    01/04/2009

לאחרונה מצאתי שהורידו לי את הפרופיל לתומכי לחימה לאחר שגילו אצלי בקע מפשעתי ווריקוצלה.
    עברתי ניתוח מוצלח בהרניה וכעת נותר לי רק הוריקוצלה. אני מעוניין לדעת אם הפרופיל שלי יישאר נמוך אם אני לא אעבור את הניתוח או האם הפרופיל שלי יעלה אם אני כן אעבור את הניתוח.
    במידה ואני אעבור את הניתוח האם יעבור זמן מסויים עד שהפרופיל יעלה ואם כן אז כמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איגור

ד''ר נחום זילבר
    05/04/2009

אם הפרופיל ירוד בגלל הוריקוצלה, אזי 3 חודשים לאחר הניתוח הפאופיל עולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרת וריקוצלה

אסף
    24/08/2009

שלום אני עברתי את הצו ראשון ביודעי שיש לי וריקוצלה... ברופא נתן לי פרופיל 97 עם סעיף על וריקוצלה דרגה 2. מה שאני רוצה לדעת זה שאם יש לי וריקוצלה שלפעמים ניתן לראות אותה ממש ולפעמים לא לראותה כלל זה אומר שאיזה דרגה יש לי? 2 או 3? זה לא כואב או מפריע לי אבל לפי מה שקראתי אם ניתן לראות אותה (ואצלי ניתן חצי מהזמן בערך) זה אומר שהיא 3 ועובדה שהרופא כתב 2... נגיד במקרה של ניתוח איזה שיטה כדאי ניתוח רגיל או צינטור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו