מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורדת פרופיל צבאי עקב וריקוצלהיונתן שמיר14/02/2009
בזמן האחרון הבחנתי שיש אצלי וריקוצלה. לא דרך רופא או משהו פשוט בדקתי באינטרנט מדוע הוריד שלי באשך מנופח, כך שאיני יודע מה דרגת החומרה למרות שאני מניח שהיא אינה גבוהה מפני שאיני מרגיש כאבים, או הרגשות משונות באזור. יש לי צו ראשון בעוד שלושה ימים ולחבר שלי הורידו פרופיל ל-82 על וריקוצלה. אני רוצה להיות במטכ"ל ואני לא רוצה שיורידו לי פרופיל במיוחד בגלל שאני מתפקד גופנית מצויין והוריקוצלה אינה מפריעה לתפקודי בכלל. אם יתנו לי פרופיל 82 בכל זאת האם ערעור אמור לשנות את הפרופיל ל97 כל עוד אין הדבר משפיע על תפקודי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונתן
ד''ר נחום זילבר17/02/2009אם יש וריקוצלה ברור בגודל בבדיקה גופנית מלווה בתלונות-הפרופיל יורד. במידה ואין וריקוצלה-רק תחושתך- הפרופיל יהיה 97.
ווריקוצלה שבעטיו הפרופיל יורד- כדאי לנתח. הפרופיל יחזור ל 97* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת פרופיל בעקבות וריקוצלה
אמנון10/02/2014עשיתי בדיקת אולטרה סאונד לווריקוצלה ורשום שהכל תקין ובסוף רשום:
"ורידים מעט מורחבים משמאל אשר החמירו במקצת בזמן VALSALVA .
בסיכום - וריקוצילה בינוני משמאל."
אבחון כזה אמור להוריד בפרופיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצלה - הורדת פרופיל
איגור01/04/2009לאחרונה מצאתי שהורידו לי את הפרופיל לתומכי לחימה לאחר שגילו אצלי בקע מפשעתי ווריקוצלה.
עברתי ניתוח מוצלח בהרניה וכעת נותר לי רק הוריקוצלה. אני מעוניין לדעת אם הפרופיל שלי יישאר נמוך אם אני לא אעבור את הניתוח או האם הפרופיל שלי יעלה אם אני כן אעבור את הניתוח.
במידה ואני אעבור את הניתוח האם יעבור זמן מסויים עד שהפרופיל יעלה ואם כן אז כמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיגור
ד''ר נחום זילבר05/04/2009אם הפרופיל ירוד בגלל הוריקוצלה, אזי 3 חודשים לאחר הניתוח הפאופיל עולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרת וריקוצלה
אסף24/08/2009שלום אני עברתי את הצו ראשון ביודעי שיש לי וריקוצלה... ברופא נתן לי פרופיל 97 עם סעיף על וריקוצלה דרגה 2. מה שאני רוצה לדעת זה שאם יש לי וריקוצלה שלפעמים ניתן לראות אותה ממש ולפעמים לא לראותה כלל זה אומר שאיזה דרגה יש לי? 2 או 3? זה לא כואב או מפריע לי אבל לפי מה שקראתי אם ניתן לראות אותה (ואצלי ניתן חצי מהזמן בערך) זה אומר שהיא 3 ועובדה שהרופא כתב 2... נגיד במקרה של ניתוח איזה שיטה כדאי ניתוח רגיל או צינטור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)