הרגשה מוזרה בזמן שפיכה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הרגשה מוזרה בזמן שפיכה
    יאיר
    15/02/2009

שלום בשבוע האחרון שמתי לב שבזמן השפיכה אין הרגשה "חלקה", כלומר, הרגשה שנוזל הזרע נתקל במשהו בזמן המעבר בצינור, כאילו יש גושים בתוך הצינור (זו הדרך הכי מדויקת לתאר את התחושה, מצטער). אין הרגשה של צריבה או שריפה. התחושה מופיעה בזמן הפליטה עצמה בלבד. התחושה לא מופיעה בזמן פליטת שתן. הייתי שמח לקבל חוות דעת, ותשובה לגבי מה ניתן לעשות בקשר לזה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה מוזרה בזמן שפיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יאיר

ד''ר נחום זילבר
    17/02/2009

אם זו תופעה חד פעמית-יחלוף. אם יש הפרעות גם בזרם השתן-יש מקום לבירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למען הדיוק והסקרנות

יאיר
    20/02/2009

תודה על התשובה ד"ר. אין הפרעות בשתן. כמו שכתבתי, התחושה מופיעה אך ורק בזמן השפיכה עצמה. אני אראה אורולוג בשבוע הבא, רציתי לדעת אם עד אז יש מניעה מלקיים יחסי מין, ואם תוכל להסביר למה לדעתך מדובר בדבר שיחלוף, אם מדובר בתופעה חד-פעמית (מה האבחנה)? אציין שכבר תקופה ארוכה (כשנה, אולי יותר) אני נוהג לקיים יחסים באופן כזה שאני כמעט מגיע לשיא ואז עוצר את עצמי. הדבר חוזר חלילה, עד לאורגזמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאיר

ד''ר נחום זילבר
    20/02/2009

אין מניעה מקיום יחסי מין. אני מקווה שהאורולוג שיראה אותך בקרוב יעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

יאיר
    20/02/2009

תודה, אבל לא תוכל בכל זאת לענות על השאלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאיר

ד''ר נחום זילבר
    21/02/2009

עניתי בהתאם למגבלות הפורום. לא ניתן להשיב יותר מכך מבלי לבדוק אותך ולברר את הבעיה עד סופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו