כאבים בטן תחתונה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים בטן תחתונה
    ד
    15/02/2009

בוקר טוב אני בת 28 , ואני סובלת מזה כשנה מכאבים נוראיים בבטן התחתונה , הנותנים לי תחושה שאני חייבת להתפנות . גם לאחר התרוקנות אני מרגישה כאבים עזים בבטן התחתונה אשר אינם פוסקים . הייתי בהתייעצות עם אורולוג אשר הפנה אותי למספר בדיקות : בדיקת אולטראסאונד דרכי שתן סיטי למציאת אבנים תרבית שתן בדיקות דם כל הבדיקות יצאו תקינות , אין שום דלקת בשתן הייתי גם אצל רופאת נשים וביצעתי אולטראסאונד אשר יצא תקין אף הוא.(אני בתולה). ביקרתי אצל גסטרו וגם הוא שלל כל בעיה מבחינתו , וגם אצל כירוגי לא נמצא שום ממצא חריג. אני סובלת מזה כשנה . זה בא לי בהתקפים אחת לחודש שנמשכים למעלה משבועיים . הכאבים בבטן נותנים לי תחושה של רצון להתפנות אך הכאבים אינם מרפים ממני . ואני איני יודעת להבחין אם הכאבים נובעים מהשתן או לא. אני נורא סובלת מכאבים . איני יודעת מה לעשות מה נראה לך הבעיה . ואיך ניתן לבדוק אותה ? חשוב לציין שבזמן האחרון כל הזמן קר לי אך אין לי חום. אודה באם תעזור לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בטן תחתונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א

ד''ר נחום זילבר
    17/02/2009

הייתי ממליץ על פניה לרופא נשים אחר ע"מ לשלול/למצוא בעיה גניקולוגית. לא נראה לי שזו בעיה אורולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו