מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וירקוצלהישראל16/02/2009
יום טוב. שמי ישראל ואני בן 17 וחצי, אורולוג גילה אצלי וריקוצלה בצד שמאל והפנה אותי לבדיקת אולטרה סאונד. בבדיקה הממצאים הם: 04/12/2008 אולטרה סאונד אשכים + דופלר: שני האשכים בגודל ובצורה תקינים. האפידידימיס - תקינים ורידים מעט מורחבים משמאל אשר החמירו במקצת בזמן- VALSALVA. בסיכום- וריקוצלה בינוני משמאל. אני מעוניין לטפל בבעיה ושי לי כמה שאלות: (ברשותך אם תוכל לענות על השאלות אפילו אם לדעתך אין צורך בטיפול כל שהוא, בתודה מראש) 1. האם צריך בשביל הניתוח בדיקת זרע? כי אסור להוציא זרע על פי הדת. 2. האם בניתוח חותחים את השבילי זרע? כי יש בעיה של סירוס על פי הדת. 3. האם מומלץ טיפול כל שהוא אפילו שאין כאבים? 4. (סליחה על ההטרדה...) אם כן איזה? א. ניתוח בו מבצעים חתך קטן בשיפולי הבטן, מגיעים לכלי הדם הגדושים וקושרים אותם. ב. ניתוח בו קושרים את כלי הדם ללא חתך בבטן תוך צפייה בלפרוסקופיה. ג. פעולה בה מחדירים צנטר לוריד במפשעה, מזריקים חומר ניגוד וכך שמזהים את הורידים הנפוחים, אותם חוסמים בעזרת כדוריות הסותמות את הוריד. 5.מהם סיכויי ההצלחה ואי חזרת הוירקוצלה? אין לי כאבים או משהו כזה ברוך השם. בנוסף לכך אני משתין משתי זרמים נפרדים, האם זה בעיה בפריון ואם לא אז במה? אם תוכל לשלוח לי את התשובה חזרה לאימייל מאד אודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישראל
ד''ר נחום זילבר17/02/2009נכנסת לעומק העניין וישר כוח לך.
1. לא
2. לא
3. לא
4.אם כן מחליטים על טיפול אז א.
5. סיכויים טובים
6. 2 זרמים-בעיה אחרת. יש לבדוק האם יש 2 פתחים. לא צריכה להיות הפרעה בפריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)