טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר,
אני בן 19 ובחיים לא סבלתי מאין אונות ,נהפוך הוא.
אני מטופל בסרוקסט לוקח חצי כדור ביום, אבל לא הפריע לי בכלום עד היום, אבל לפני יומיים לקחתי אפדרין+קפאין במינון נמוך 25 מג אפדרין עם קפאין פעם אחת והפסקתי.
מאז אותה פעם יש לי מין צריבה וכאילו גוף זר בתוך איבר המין, אני מתקשר להגיע לזיקפה וגם כאשר אני מגיע אני מתקשה לשמור עליה.
כמו כן, גם כאשר אני מגיע לשפיכה כמות הזרע קטנה מבעבר .
אני רוצה לציין גם כבר תקופה ארוכה כאשר אני בשירותים לצורך התרקנות(צואה) יוצא לי מאיבר המין כמו טיפות זרע.
אני חייל ואני לא יודע מה לעשות למי לפנות יש לי את זה בסך הכל יומיים, ייתכן וזה יחלוף אני מודאג..
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חייל יקר, מי נותן לך את כל הכדורים האלה? כל כדור שאתה מקבל ברר מהרופא את תופעות הלוואי העלולות להתרחש כדי שלא תמצא עצמך מוקף בבעיות רבות בגיל כה צעיר. התופעות שתיארת יחלפו. שתה הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד