הפרשה בתחתונים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הפרשה בתחתונים
    ממי
    22/02/2009

שלום אני בת 53 ולפני שלושה חודשי הופסק המחזור החודשי ,,לפני חודש בערך היו לי הפרשות מהשלפוחית ולא נראה לי שזה שתן לא צרב ולא כאב במקביל התחתי להריח ריח מוזר ולא נעים בבדיקת שתן אצל הרופא התברר שיש לי דלקת וטופלתי CIPROFLOXALIN למשך שבוע ימים נראה לי שזה עבר ואחריי עשרה ימים כאש הריח לא עבר הלכתי לרופא ושוב פעם בבדיקת שתן התברר שיש לי דלקת ופעם כדורים שונים SULFAMETH למשך שבוע במקביל עשיתי תרבית והתשובה יצאה שלילי,,היום כשבוע ימים אחריי שגמרתי את הכדורים שוב אנ רואה הפרשה ובמקביל הריח לא עבר , היום אני מבינה שהריח הלא נעים לא מהשתן אלא בכל הגוף גם כאשר אני מתקלחת פעמיים ביום תכף אני מריחה את הריח ,רציתי לציין שבשנתיים האחרונות כל פעם שאני מטעטשת או משעלת יש לי פליטת שתן ,אין לי כאבים בשלפוחית או בבטן , אני ממש כבר אובדת עצות ומתוסכלת ,כרגע אני נמצאת באר"הב,שאלתי היא ממה זה נובע ? והאם יש לזה טיפול או שאני צריכה לחיות עם הריח ממש נואשת מקוה לתשובה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה בתחתונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממי

ד''ר נחום זילבר
    25/02/2009

לאחר קריאת מכתבך הבנתי שישנן 2 בעיות.
    1. ריח כללי בכל הגוף-יטפל רופא משפחה/פנימאי.
    2. בריחת שתן כאשר את מתעטשת ללא זיהום בשתן-תופעה ידועה. בתחילה עושים בירור אורודינמי דרך אורולוג ובהמשך מטפלים בתרופות המרגיעות את השלפוחית וימנעו את בריחת השתן הלא רצונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו