אורי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אורי
    אורי
    02/08/2007

יש לי בפין מין טבעת כזאת לא גדולה אבל סביב הפין (זה לא בדיוק טבעת זה משהו כזה אין לי איך להסביר).. אבל לא גדולה לא על כל הפין די קטנה אפילו.. היא בחיבור בערך עם החלק התחתון ואיפה יש את הנקודה שממנה עושים את מה שצריך..
    זאת טבעת כזאת שחורה בהירה כזאת..לא שחור בערך ירוק חום כזה בהיר.. מה זה יכול להיות? זה יכול להיות סתם חלק מהגדילה כי אני רק בן 14.. זה נראה כאילו חלק מהעור סתם.. לא יודע לא כואב לי כלום ואין לי שום בעיה.. זה כבר כמה שבועות אני חושב או חודשים או אפילו שנה אני לא יודע כי לא הסתכלתי תמיד ושמתי לב לזה רק מלפני חודש בערך..באמת שאין לי שום בעיה ושום כאב וזה סתם שם.. אז מה זה יכול להיות? חלק מהגדילה? וזה לא אחד מהסימנים לסרטן הפין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורי

ד''ר נחום זילבר
    03/08/2007

אין סיבה לדאגה. זה אינו ממאיר ולא יגרום לך כל נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס בבקשה ד''ר

אורי
    03/08/2007

לא צריך ללכת לרופא שיסתכל על זה?
    ועוד שאלה: זה יכול להיות כתם לידה? כי זה נראה כמו כתם לידה את האמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר נחום זילבר
    03/08/2007

אתה יכול ללכת לרופא. אולם, כאמור אין זה מדאיג וכפי הנראה זה אינו כתם לידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו