טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום רב!
אני בחור בן 28, בריא באופן כללי ולא נוטל תרופות באופן קבוע.
בשנה האחרונה אני לצערי סובל מבעיה של זיקפה חלשה שמפריעה לי מאוד בתפקוד המיני.
לרוב לוקח לי זמן להגיע למצב של זיקפה מלאה למרות שאני מאוד מגורה מבחינה מינית.
אני מרגיש שהמצב אפילו החמיר לאחרונה עד כי שאני מסוגל להגיע לאוגזמה ולשפיכה ללא זיקפה בכלל, כמובן שהדבר לא מאפשר לי לבצע חדירה.
שאלתי היא למי עליי לפנות על מנת להבדק ולקבל טיפול? האם רופא משפחה או דרמטולוג מספיק או ישירות לאורולוג (האם יש צורך בהפנייה)?
ולאור התיאור שלי אילו בדיקות היית ממליץ לי לעבור?
תודה מראש על התייחסותך,
רון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין קשר בין בעיתך לבין דרמטולוג (רופא עור). פנה לאורולוג/סקסולוג בקופ"ח שיפנה אותך לבדיקות בהתאם לצורך. במידה והמצב אינו משתפר בהקדם פנה לרופאים מומחים בנושא זה בפורום זה. אל תזניח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד