צורך קבוע בהשתנה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צורך קבוע בהשתנה
    שימי
    25/02/2009

בן 25,כבר כמה שבועות שיש תחושת אי נוחות קשה בשלפוחית מין צורך להשתין אך רגע שמגיע להשתין-לא נותן מספיק וגם אם משתין כמות רגילה לאחר ממש כ-10 דקות חוזרת תחושת אי הנוחות לחץ בבטן התחתונה וצורך לתת שוב שתן.המצב מאוד מפריע עד כדי שבלילה לוקח לי שעתיים להירדם כי אני צריך לשוב לשירותים כל פעם מחדש וגם כאשר אני נרדם זה מכיון שאני נשכב בכוונה על הבטן על מנת ליצור קונטרה על השלפוחית כדי "להשכיח" את הצורך בהשתנה. אורולוג אצלו הייתי נתן לי מונורול שלא עזר כלל ולאחר בדיקת שתן בה יצאו תשובות שליליות ללא סימני דלקת הוא נתן לי לקחת תרופת קדקס 2 מ"ג.את התרופה טרם לקחתי כיון שהבנתי כי זו תרופה מאוד חזקה שניתנת למצבי פרוסטטה ולאנשים מבוגרים ואני די לחוץ לקחת אותה.[הוסבר לי גם ע"י הרוקח כי מדובר בתרופה שמסחררת ומעלון התרופה הבנתי כי אף מורידה לחץ דם לעיתים עד רמת עילפון]. במקביל הרופא שלח אותי ל U-S כליות ודרכי השתן שטרם עשיתי[מחכה לתור]. יש לציין שמעולם לא סבלתי מבעיות כאלו או אחרות מלבד דלקת שהייתה לי בגיל 16 כשנדבקתי מבת זוג דאז. מה עושים דוקטור ? המצב לא נותן לי מנוח אשמח להתייחסות-תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צורך קבוע בהשתנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימי

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

בצע US יתכן ואח"כ יהיה צורך בבדיקות נוספות. כגון, אורודינמיקה וציסטוסקופיה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו