זקפה לא מלאה בגיל צעיר

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זקפה לא מלאה בגיל צעיר
    שמעון
    09/03/2009

אני בן 23, יש לי חברה בערך 4 חודשים, לפעמים (לעיתים קרובות) כשאנחנו שוכבים הזקפה שלי נופלת, או שלרוב היא פשוט לא מלאה עד הסוף... אני כן נמשך אליה, וכשהיא יורדת לי למשל הזקפה כן מלאה לרוב.. זה כאילו אני נכנס ללחץ כשאנחנו שוכבים, למרות שזה לא הגיוני כי אני בן אדם עם בטחון עצמי מאוד גבוה, אני כאילו נלחץ שיקרה מה שקרה בפעמים הקודמות למרות שהיא בסדר גמור ומאוד מרגיעה אותי ונמצאת איתי בכל השלבים... לא שכבתי עם הרבה בנות, אבל עם הבנות שכן שכבתי זה לא קרה לי בעבר חוץ מהאחרונה שהייתה לפניה שהזקפה שלי לא הייתה מלאה ולא הצלחתי להכנס אליה, יכול להיות שאני חושב ונזכר בזה ולכן זה קורה אני לא שולל, אבל אני לא בטוח... מה עושים? זה קצת מעיב על היחסים ביננו, וחשוב לי מאוד לסדר את זה.... היא גם יודעת שאני מתכנן לבדוק את זה ולשאול מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה.. בתודה, הנואש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה לא מלאה בגיל צעיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ושיפור הזקפה

ד''ר נחום זילבר
    10/03/2009

לפי תיאור מדובר כפי הניראה בבעיה פסיכולוגית. אולם לא ניתן לשלול בעיה פיסיולוגית - אורגאנית הקשורה לאברי המין. פנה לרופא המטפל בבעיות אלה. אשמח לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי.. ו..

שמעון
    12/03/2009

יש לך טלפון של רופא כזה? כמה שיותר לכיוון איזור השרון ובדיסקרטיות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעון

ד''ר נחום זילבר
    16/03/2009

בראש הפורום יש שם וטל' תוכל ליצור קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו