דלקת ערמונית עם הפרשה?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקת ערמונית עם הפרשה?
    אור
    19/03/2009

בוקר טוב דוקטור יש לי בעיה שמושכת אותי כשנתיים, כל חצי שנה חוזרת לי הפרשה רבה בצבע צהוב עם מעט ירקרק מהפין וכאב באשך הימני, כל פעם שאני נשלח לבדיקת שתן ותרבית לא מוצאים שום חיידק ספציפי הרופה אומר שרואים שיש בעיה אבל אין תשובה ספציפית, הרופא נותן לי ציפרודקס ל10 ימים זה טיפה מוריד מההפרשה אבל מהכאב באשך לא ולאחר 10 ימים של טיפול אני מפסיק עם הטיפול וההפרשה חוזרת לי שוב לאחר כ 4ימים וכך זה קרה שוב עם אנטיביוטיקה אחרת בשם דוקסילין100 וכולל זריקה בטוסיק שהאורולוגית נתנה לי כי היא חשבה שזה אולי זיבה אז גם לאחר 10 ימי טיפול זה פסק ל4 ימים וחזר אבל הדוקסילין יחסית עזר כי זה ייבש יותר טוב את ההפרשה בזמן הטיפול עצמו, אז שוב לאחר מכן חזרתי לאורולוגית והיא נתנה לי דוקסילין 100 ל20 יום וזה יחסית עזר שוב בזמן הטיםול ולאחר שסיימתי ההפרשה שוב חזרה לאחר 4 ימים. לאחר מכן בצורה נואשת חזרתי לרופא משפחה וביקשתי ממנו את האנטיביוטיקה שעזרה לי לפני כחצי שנה (אופלודקס 200 מ"ג) וגם שוב לאחר 10 ימי טיפול זה לא עזר. מה עלי לעשות והאם יש קשר ליבלות שהיו לי בעבר ואולי כי עדיין מגרד לי קצת באיזור המפשעה אבל אינני רואה שם דבר שנראה כמו יבלת או משהו מוזר כדומה. דרך אגב האורולוגית בדקה לי בערמונית דרך פי הטבעת והיא ראתה הפרשה די חזקה... מה עלי לעשות דוקטור אני כבר אובד עצות? אודה לך מאד אם תוכל לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ערמונית עם הפרשה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אור

ד''ר נחום זילבר
    20/03/2009

קשה לעבות לשאלה מורכבת ומסובכת הנמשכת שנתיים. אבל, ברצוני להעלות מס' שאלות ותוכל לברר זאת אצל רופאך:
    1. האם היו ממצאים כלשהם ב US של הבטן ו/או האשכים?
    2. האם עשית US טררנס רקטאלי?
    3. האם עברת בדיקה לגילוי חיידקי שחפת בשתן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ערמונית עם הפרשה המשך...

אור
    20/03/2009

קודם כל תודה על היעוץ דוקטור מנחם זילבר כל הבדיקות שהצגת לא הפנה אותי אף רופא הכי רחוק של בדיקה מעמיקה היתה הבדיקה של הערמונית דרך הטבעת ושל בדיקות שתן ומשטח אף רופא לא המליץ לי על בדיקות הUS ואלה שהצגת אני אתיעץ עם הרופא לגבי הבדיקות הללו ואולי יש קשר לזה שיש לי גם טחורים וזה פעם במתעורר ומציק? או שזה הגיע מהקונדילימיה (היבלות שהולכות וחוזרות באיבר אם אינני טועה)? בתודה רבה דוקטור ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור

ד''ר נחום זילבר
    29/03/2009

בד"כ אין זה קשור לטחורים.
    האם יש לך קןונדילומה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ערמונית או משהו אחר? המשך3

אור
    30/03/2009

בוקר טוב דוקטור ותודה רבה על היחס האדיב
    כן הרופא עור מצא אצלי יבלות באזור האיבר מין וטיפל ע"י לייזר לפני כשנה אבל עדיין יש לי גרד קל וכנראה שהחיידק עדיין לא עזב אותי האם יש לזה קשר להפרשה ,לצריבה ולכאב באשך ובגב התחתון?
    בתודה ויום טוב אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור

ד''ר נחום זילבר
    01/04/2009

לא. אין לזה קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו