מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בתפקוד המיניארז20/03/2009
שלום רב, אני חולה סכרת סוג 2 בן 58 וכנראה סובל מהמחלה כבר כעשר שנים. היום אני די מאוזן למרות זאת אני סובל מבעיות בתפקוד המיני שהלכו וגברו. קראתי שיתכן וחלה ירידה בהורמון טסטוסטרון ויש לי גם הרגשה שכך הדבר. אבל שמעתי גם שצריך להיות זהיר בטיפולי הורמונים מחשש להגברת הסיכון למחלת הסרטן. אף פעם הרופאה שלי לא בדקה את הטסטוסטרון ולא הציעה לבדוק. הייתי רוצה לדעת עם כדאי לבקש ממנה לבדוק זאת ואם כדאי לקבל טיפול הורמונלי כזה או אחר. מה אפשרי ומה הסיכונים ומה כדאי בנושא זה? בתודה מראש, ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת ותפקוד מיני
ד''ר נחום זילבר20/03/2009א. תפקוד מיני יכול להדרדר בהדרגה עקב מחלת סכרת. והוא יכול להיות הסימפטום היחידי לסיבוך של סכרת באחת ממערכות הגוף.
ב. שינויים בטסטוסטרון מופיעים בשכיחות רבה יותר בחולי סכרת. הטיפול מתבצע רק עפ"י הנחיית רופא לאחר ביצוע בדיקות דם מתאימות. לכן, הטיפול שינתן אינו קשור כלל לעליה בסיכון להופעת סרטן.
ג. אם זה לא מסתדר, כדבריך, עם הרופאה פנה לרופא מומחה בעניין זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בתפקוד המיני
ארז22/03/2009תודה על התשובה המהירה. בדקתי את רמת הטסטוסטרון טוטל וזה יצא 21.9 nmol/L (שזה בנורמה אני חושב). טסטוסטרון חופשי הם לא עושים. כדורי וויאגרה עוזרים למרות שהתחושה שלי מתקהה. האם אין סכנה מוגברת לסרטן בטיפולים הורמונליים (אמדרוג'ל)? למשל לסרטן הפרוסטטה? בברכה, ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בתפקוד המיני
ד''ר נחום זילבר24/03/2009שלום ארז,
עניתי לך תשובה- אבל משום מה הקישורים ששלחתי נמחקו.
אנא הכנס לאתר מרפאות און וחפש בעמודה של "מאמרים וכתבות" את הכתבה שכותרתה:
הסוכרת והמין או התפקוד המיני בחולי סכרת
כמו כן למאמר המופיע ב"גורמים לבעיות בתפקוד המיני" שכותרתו: התפקוד המיני, טסטוסטרון וסוכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)