בעיות בתפקוד המיני

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בתפקוד המיני
    ארז
    20/03/2009

שלום רב, אני חולה סכרת סוג 2 בן 58 וכנראה סובל מהמחלה כבר כעשר שנים. היום אני די מאוזן למרות זאת אני סובל מבעיות בתפקוד המיני שהלכו וגברו. קראתי שיתכן וחלה ירידה בהורמון טסטוסטרון ויש לי גם הרגשה שכך הדבר. אבל שמעתי גם שצריך להיות זהיר בטיפולי הורמונים מחשש להגברת הסיכון למחלת הסרטן. אף פעם הרופאה שלי לא בדקה את הטסטוסטרון ולא הציעה לבדוק. הייתי רוצה לדעת עם כדאי לבקש ממנה לבדוק זאת ואם כדאי לקבל טיפול הורמונלי כזה או אחר. מה אפשרי ומה הסיכונים ומה כדאי בנושא זה? בתודה מראש, ארז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד המיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת ותפקוד מיני

ד''ר נחום זילבר
    20/03/2009

א. תפקוד מיני יכול להדרדר בהדרגה עקב מחלת סכרת. והוא יכול להיות הסימפטום היחידי לסיבוך של סכרת באחת ממערכות הגוף.
    ב. שינויים בטסטוסטרון מופיעים בשכיחות רבה יותר בחולי סכרת. הטיפול מתבצע רק עפ"י הנחיית רופא לאחר ביצוע בדיקות דם מתאימות. לכן, הטיפול שינתן אינו קשור כלל לעליה בסיכון להופעת סרטן.
    ג. אם זה לא מסתדר, כדבריך, עם הרופאה פנה לרופא מומחה בעניין זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בתפקוד המיני

ארז
    22/03/2009

תודה על התשובה המהירה. בדקתי את רמת הטסטוסטרון טוטל וזה יצא 21.9 nmol/L (שזה בנורמה אני חושב). טסטוסטרון חופשי הם לא עושים. כדורי וויאגרה עוזרים למרות שהתחושה שלי מתקהה. האם אין סכנה מוגברת לסרטן בטיפולים הורמונליים (אמדרוג'ל)? למשל לסרטן הפרוסטטה? בברכה, ארז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בתפקוד המיני

ד''ר נחום זילבר
    24/03/2009

שלום ארז,
    עניתי לך תשובה- אבל משום מה הקישורים ששלחתי נמחקו.
    אנא הכנס לאתר מרפאות און וחפש בעמודה של "מאמרים וכתבות" את הכתבה שכותרתה:
    הסוכרת והמין או התפקוד המיני בחולי סכרת

כמו כן למאמר המופיע ב"גורמים לבעיות בתפקוד המיני" שכותרתו: התפקוד המיני, טסטוסטרון וסוכרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו