טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב
יש לי מתן קשיי שתן ואני הלכתי לרופאת משפחה שלי היא אמרה לי שכנראה זה בעיית התנהגות פסיכולוגית...יש לי קשיי מתן שתן מחוץ לבית לעומת זאת בבית אין לי כל הפרעה ויש לי פעילות שתן סדירה.הרופאה נתנה לי לעשות בדיקת שתן והתוצאות היו טובות.והרופאה נתנה לי גם תור לאולטרהסאונד והפנייה לאורולוג.אך התור נקבע לעוד הרבה מאוד זמן.אז רציתי לדעת האם יש פתרון לבעייה שלי מכיוון שכאשר אני יוצא לטיולים עם המפשחה אני צריך להתאפק כל היום או בזמן מבחנים בבית הספר לא יוצא לי שתן וזה בעייה מאוד מאוד מציקה ואז גם מתחיל לכאוב לי הבטן.
האם יש פתרון או טיפול לכך?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כפי שכתבת והבנת בעצמך, אין זו בעיה אורולוגית-פיסיולוגית ואינך זקוק לכל בירור אורולוגי וכד'. הייתי ממליץ שיחה אחת או יותר עם פסיכולוג שתבהיר לך את הבעיה ותוכל להתמודד איתה בקלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד