מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עור הפין נמתח לי לאחר כל זקפה מחליףיוסי22/03/2009
שלום אני בן 15 ויש לי בעיה, לאחר כל זקפה העור של הפין בין כיפת הפין לעטרה נמתח ונוצר רווח גדול יותר כל פעם בין שניהם, והעור שם שינה צבעו לבהיר יותר עד לבן, ככה התפשט לי התפועה לכל עובי הפין (בין הכיפה לעטרה לאחר כל זיקפה אני מרגיש גם נפיחות כזו ואינני מרגיש הרבה רגישות באיזור שציינת קבעתי תור לרופאת משפחה שאמרה שהיא לא רואה כלום אבל הפנת אותי לאורולוגית שמומחית גם לילדים, הראתי לאבא שלי שגם התביישתי ממנו והוא לא שם לב אלי בכלל ואמר שזה ככה לכולם. בכל מקרה בפסח יש לי תור לאורולוגית. אשמח לדעת מה הבעיה.. שלפחות אני ידע איך להסביר לה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר29/03/2009מקווה שרופא עור או אורולוג יראו את הבעיה, יאבחנו ויעזרו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבעיית העור בפין- 15
יוסי03/04/2009כפי שאמרתי יש לי מן בעיה כזאת העור בפין שלי נמתח בקלות כל פעם שאני נוגע בו הוא נמתח עוד ושורף ואז נוצר מן עור בצבע בהיר יותר שאני לא מרגיש אותו ממש שאני נוגע בו, האיזור הוא בין הכיפה לעטרה וגם אחרי כל זקפה הפין שלי מתנפח בצדדים ואני מרגיש כיאלו השריר עדיין פועל למרות שאין כבר זקפה.
אז הלכתי לאורולוגית וזה לא עזר היא לא ראתה שום בעיה. והצבעתי לה על המקום והיא אמרה שזה צבע אחר משום שחותכים את זה בברית מילה ולא באמת שמה לב למה שאמרתי..
אני מיואש אני לא יודע מה לעשות אבא שלי כל הזמן חושב שאני היפוכונדנרי כזה שמפחד ממחלות אבל הוא לא מבין שבאמת יש לי בעיה ואין לי איך לפתור אותה עכשיו.. מה לעשות? אתה מזהה לפחות את הבעיה שיש לי? זה מחלה מסוימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד''ר נחום זילבר06/04/2009זו אינה מחלה מסוימת. פנה לרופא עור שיבדוק אותך ויסביר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)