עור הפין נמתח לי לאחר כל זקפה מחליף

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עור הפין נמתח לי לאחר כל זקפה מחליף
    יוסי
    22/03/2009

שלום אני בן 15 ויש לי בעיה, לאחר כל זקפה העור של הפין בין כיפת הפין לעטרה נמתח ונוצר רווח גדול יותר כל פעם בין שניהם, והעור שם שינה צבעו לבהיר יותר עד לבן, ככה התפשט לי התפועה לכל עובי הפין (בין הכיפה לעטרה לאחר כל זיקפה אני מרגיש גם נפיחות כזו ואינני מרגיש הרבה רגישות באיזור שציינת קבעתי תור לרופאת משפחה שאמרה שהיא לא רואה כלום אבל הפנת אותי לאורולוגית שמומחית גם לילדים, הראתי לאבא שלי שגם התביישתי ממנו והוא לא שם לב אלי בכלל ואמר שזה ככה לכולם. בכל מקרה בפסח יש לי תור לאורולוגית. אשמח לדעת מה הבעיה.. שלפחות אני ידע איך להסביר לה את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוסי

ד''ר נחום זילבר
    29/03/2009

מקווה שרופא עור או אורולוג יראו את הבעיה, יאבחנו ויעזרו לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לבעיית העור בפין- 15

יוסי
    03/04/2009

כפי שאמרתי יש לי מן בעיה כזאת העור בפין שלי נמתח בקלות כל פעם שאני נוגע בו הוא נמתח עוד ושורף ואז נוצר מן עור בצבע בהיר יותר שאני לא מרגיש אותו ממש שאני נוגע בו, האיזור הוא בין הכיפה לעטרה וגם אחרי כל זקפה הפין שלי מתנפח בצדדים ואני מרגיש כיאלו השריר עדיין פועל למרות שאין כבר זקפה.

אז הלכתי לאורולוגית וזה לא עזר היא לא ראתה שום בעיה. והצבעתי לה על המקום והיא אמרה שזה צבע אחר משום שחותכים את זה בברית מילה ולא באמת שמה לב למה שאמרתי..
    אני מיואש אני לא יודע מה לעשות אבא שלי כל הזמן חושב שאני היפוכונדנרי כזה שמפחד ממחלות אבל הוא לא מבין שבאמת יש לי בעיה ואין לי איך לפתור אותה עכשיו.. מה לעשות? אתה מזהה לפחות את הבעיה שיש לי? זה מחלה מסוימת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי

ד''ר נחום זילבר
    06/04/2009

זו אינה מחלה מסוימת. פנה לרופא עור שיבדוק אותך ויסביר לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו