אשך ימני נפוח וכואב לפעמים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אשך ימני נפוח וכואב לפעמים
    דואג
    25/03/2009

שלום דוקטור נחום זילבר,

אני בן 18.

מידי פעם אני מרגיש כאבים באשך הימני, מאחורה בלבד.
    אין לזה תדירות קבועה, והכאבים מופיעים באופן שרירותי.

האשך הימני הרבה יותר רגיש מהשמאלי.
    לדוגמא, אם אני לוחץ עליו (חלש) לכיוון מסוים אל הגוף. (קצת קשה לי לשחזר את זה, אז אני לא יודע איזה כיוון)
    האשך הימני גם נפוח וגדול יותר מהשמאלי, והוא צמוד יותר לגוף. (כשנולדתי, לא אובחן אצלי אשך נייד או משהו דומה... אני חושב)

אני נמצא במצב הזה כבר זמן רב מאוד, בסדר גודל של שנים, אני לא זוכר מתי זה התחיל.

בנוסף, בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש כאבים בעיקר בחלק השמאלי של הבטן (החלק הימני כאב לעיתים נדירות מאוד), וגם הייתה לי בעיה שדומה בהרגשתה לטחורים (אם כי לא ירד דם).
    בנוגע לנושאים אלו, עברתי בדיקת ספירת דם ובדיקת דם סמוי, והתוצאות היו לטובה (אין כל בעיה מהבחינה של בדיקות אלו).
    (כתבתי פיסקה זאת בנוגע לסרטן האשכים, שאחד מתסמיניו יכול להיות כאבים בבטן)

יש לציין שביומיים האחרונים אני מרגיש לעיתים קרובות יותר את הכאבים באשך הימני - מה שהעלה אצלי את הדאגה.
    אין אצלי שום הרגשה ספציפית של כאב במצבים מסוימים אחרים (כמו יציאת שתן), מלבד כאב שמופיע כאשר אני לוחץ על הירך באזור שקרוב\מקביל לאשך הימני. (גם זה קשה לשיחזור)

מאחר שאני נמצא במצב זה זמן רב, האם ישנו חשש לבעיה "קשה"?
    איזו בעיה יכולה להיות?
    האם קיים חשש לבעיית פיריון ו\או איכות הזרע?

גם רציתי לדעת האם קיימת איזשהי מחלה הקשורה לאשכים שבגללה יש איסור בריאותי לאונן?

תודה רבה על עזרתך דוקטור, ואל תידאג כי קבעתי תור לאורולוג.
    התור ייקח יחסית זמן רב מהרצוי ולכן אני מעדיף לפרסם פה הודעה בתקוה לתגובה מהירה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להוסיף

דואג
    25/03/2009

שכחתי להוסיף שהייתי בצו ראשון לפני יותר משנה, והרופא לא מצא משהו בעייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דואג

ד''ר נחום זילבר
    29/03/2009

איני דואג ואינך צריך לדאוג. שנית האורולוג יבדוק אותך, ימליץ על US אשכים ואז ניתן יהיה לראות אם קיימת בעיה. אתה יכול לאונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו