טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,אני בן 21 ויש לי איבר מין ממש קטן- 10 ס"מ בעמידה וכתוצאה מכך יש לי בעיות בתפקוד המיני,וגם חוסר ביטחון ואין לי ממש אפשרות לקיים ככה יחסי מין..רציתי לדעת האם יש שיטות טובות ובטוחות להגדלת איבר המין ? שמעתי על שיטה שנקראת andro-penis מה דעתך על זה? לצערי לא מצאתי עדויות אמינות באינטרנט של אנשים שניסו את זה וזה באמת עזר להם,אז רציתי לשאול מה דעתך בעניין?גם מאוד מבלבלת העובדה שבכל שיטה להגדלת איבר מין (ואקום,כדורים וכו') הם פוסלים את השיטות האחרות אז קשה לי לדעת איזה שיטה באמת עובדת אם בכלל.. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כנראה לא עברת על השאלות שנשאלו בפורום זה בעבר. אין כל שיטה להגדלת פניס לא וואקום, לא כדורים, לא משקולות ולא החדרת סיליקון או שומן לפניס. פנה לאורולתוג בקופ"ח שיעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד