וריקוצלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה
    יהב
    01/04/2009

אני חייל ובמשך שנה נדדתי בין בתי חולים עם המלצה לניתוח וריקוצלה. במשך השנה הזאת סבלתי מכאבים עזים, לא יכולתי לזוז בבסיס (אני משרת בגולן) לא יכולתי למלא שום תפקיד בבסיס גם, לא עשיתי כלום רוב השירות הצבאי שלי, סתם הייתי בבסיס.
    לפני כשבועיים עשיתי את הניתוח ומאז הכאבים החמירו השאלה לי האם יש אפשרות לקבל מאורולוג המלצה לשירות קרוב לבית או המלצה ללינת בית בגלל הכאבים. אני לא מדבר מבחינת החוקים האם זה מתאים אלא האם זה אפשרי ויוכלו להתחשב במצבי, אני בקושי יוצא מהבית מאז הניתוח, בנסיעות הכאבים רק מתעצמים וזה מקשה על תפקוד יומיומי כמו לעמוד הרבה זמן רצוף.
    חשוב לי לציין שהכאבים הם אותם כאבים מלפני הניתוח, אותם כאבים ששיתקו אותי כל הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יהב

ד''ר נחום זילבר
    05/04/2009

א. יתכן והכאבים שהיו לפני הניתוח לא היו קשורים למאמץ. לכן, יתכן, שאינם קשורים לוריקוצלה והם ימשיכו גם כעת.
    ב. עליך לפנות למפקדת קצין רפואה ראשי בבפיקוד שלך ושם יש תפקיד בשם "קצין רפואה פעילה" אשר מטפל בסוג בעיות שכזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו