טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
משום מה לא קיבלתי תשובה לשאלתי (למטה). אם אני צריכה לפנות לפורו אחר אנא יידע אותי. תודה אני כותבת בשמו של חבר שלי. הבעייה היא שכאשר הוא מרגיש שהוא צריך לתת שתן הוא לא יכול להתאפק בכלל- חייב להשתין. כאשר מתאפק מעט (במקרים שאין שירותים זמינים) מתחיל לחוש כאבים בצד שמאל (כליות?) והוא ממש מתענה לא מסוגל להחזיק ולו לשנייה- חייב להשתין. הבעייה השנייה היא התכיפות- מרגיש צורך להשתין לעיתים תכופות (לא תמיד הכמות של השתן היא רבה). בעיקר כאשר שותה- רץ לשירותים בלי סוף. הלכנו לאורולוג- עשו בדיקות דם- קבעו שהכל תקין ונתנו כדורים להאטה במתן שתן- אורגנין ולא עוזר..... זה פוגם באיכות החיים- כל הזמן לחפש שירותים זמינים.... מה עושים? אודה לתשובתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מצטער שלא קבלת תשובה לשאלתך. מתיאורך עולה שכפי הנראה מדובר מבעיה עצבית- נוירולוגית הקשורה לשלפוחית השתן. הבדיקה החשובה ביותר היא אורודינמיקה. אורגנין לא יעזור בבעיה שכזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד