בעיה מוזר...

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה מוזר...
    אני 32
    05/04/2009

שלום
    אני בן 32 גובה 180 משקל 88 מתאמן מידי פעם עובד במשרד
    יש לי בעיה שכל השנים האלה חשבתי שככה זה אצל כולם אבל לאחרונה זה החריף אני אסביר .
    יש פעמים שהאיבר עומד זקוף כמו ברזל אין בעיה אבל לא לאורך זמן משהו כמו 5-8 דקות
    אבל לרוב הוא או אומד גמיש או לא עומד בכלל
    לקחתי כדור בשם הרבה גרא (כדור טבעי לפחות מה שרשום עליו) ואיתו אני מזה סופרמן
    אם לא החוסר כושר שלי פשוט אני יכול להיות פרסומת לדורסל
    הלכתי לאורולוג הוא עשה לי בדיקות דם הוא אמר שלפי הבדיקות הכל תקין אבל רצה להפנות אותי לאינדקרינולוג עקב בעיה של בלוטות
    דבר שהיה לי מאז ומיתמיד ועקב כך עברתי אינקומוסטיה (הקטנת חזה) אבל חוץ מזה אין לי בעיה
    הוא אמר שלפי דעתו זה לא ניראה לו פיזי אלה נפשי
    שאלותי אליך :
    1.האם ניתן לבצע בדיקות נוספות כי עד כמה שאני יודע פיזי יותר קל לגלות מנפשי מה שלא ניראה לי כפיזי עקב כך שמידי פעם הוא עומד לבד בלי הכדור ועם הכדור כמו שאמרתי אני סופרמן
    2.מז"א בראש ואיך מטפלים בזה ?
    3.האם זה בסדר להמשיך עם הכדור ? (אני לא מרגיש תופעות לוואי כלשהם ולקחתי כבר 8 כדורים)

נ.ב.
    אני חייב לציין שמאז שלקחתי את הכדורים יש לי את הסקס הכי טוב שאי פעם היה לי
    סקס של שעה ומעלה עד כמעט 3 שעות רצוף (אימון הכושר הכי טוב :O) )

אני כבר לא יודע מה לעשות ואיך פשוט לא ניראה לי הגיוני שמישהו בגילי (האמת זה כבר ככה כמה שנים) יהיה לו בעיה כאשר יש פעמים שהאיבר עומד לבד .
    מה אתה ממליך לעשות בכדי לפתור

מצטער על האורך ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מוזר...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ר

ד''ר נחום זילבר
    06/04/2009

כפי הנראה צדק האורולוג. כי אם ישנה תגובה לכדור כזה, אזי הבעיה ברובה היא נפשית. המשך בכדורים, אם עדיין אתה ממשיך ליטול אותם.
    אם ישנן זיקפות ספונטניות אין זו בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו