שאלה דחופה!

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!
    אחד
    10/08/2007

שלום אני בן 16!
    ואיבר המין שלי נורא קטן הוא כל הזמן נכנס לי בתוך העור!
    ואני נורא חושש! מה צריך לעשות?
    האם זה בעיה או שהוא עוד לא גדל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה

ד''ר נחום זילבר
    12/08/2007

זו לא בעיה. במידה והתפתחותך הגופנית תקינה, הכול יגיע בסופו של דבר למימדים תקינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אחד
    14/08/2007

מה ז"א" במידה והתפתחות הגוף תקינה"???????
    האם ללכת לרופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

ד''ר נחום זילבר
    15/08/2007

התפתחות גוף תקינה, משמעותה אצל גבר מתבגר גיל 15-20, מבנה עצמות ושרירים סטנדרטי, פיזור שיער גברי לפי המבנה ההורמונאלי של הגברים בגיל הזה. כל אלה, חוברים יחדיו למצב שאם ההתפתחות היא תקינה, אז גם הגדלים עליהם אתה מדבר הם תקינים. במידה ועדיין מציק לך הנושא, עליך לפנות לפסיכולוג ולעבוד על נושא הדימוי העצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת!

אחד
    16/08/2007

ז"א ממה שאתה אומר אני מבין שאם העצמות שלי הם נורמליות אני לא צריך לחשוש נכון?
    מה הקשר לפסיכולוג??
    עוד שאלה יש לי נקודות לבנות קטנות על הבולובול על יד החיבור לאשך מה זה? זה טיבעי???
    ואחרי שאני עושה פעילו גופנית כואב לי הביצה השמאלית! זה תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת

ד''ר נחום זילבר
    17/08/2007

לאור שאלתך הנוספת אני רואה שתשובותי לא הובנו כראוי. לכן, אמליץ בפניך פעם נוספת לפנות לפסיכולוג כפי שהצעתי. כמו כן לגבי הממצאים הנוספים שאתה מציין בכל שאלה, אנא פנה לרופא המשפחה ויחליט על המשך בירור או טיפול במידת הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו