מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה!אחד10/08/2007
שלום אני בן 16!
ואיבר המין שלי נורא קטן הוא כל הזמן נכנס לי בתוך העור!
ואני נורא חושש! מה צריך לעשות?
האם זה בעיה או שהוא עוד לא גדל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
ד''ר נחום זילבר12/08/2007זו לא בעיה. במידה והתפתחותך הגופנית תקינה, הכול יגיע בסופו של דבר למימדים תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אחד14/08/2007מה ז"א" במידה והתפתחות הגוף תקינה"???????
האם ללכת לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
ד''ר נחום זילבר15/08/2007התפתחות גוף תקינה, משמעותה אצל גבר מתבגר גיל 15-20, מבנה עצמות ושרירים סטנדרטי, פיזור שיער גברי לפי המבנה ההורמונאלי של הגברים בגיל הזה. כל אלה, חוברים יחדיו למצב שאם ההתפתחות היא תקינה, אז גם הגדלים עליהם אתה מדבר הם תקינים. במידה ועדיין מציק לך הנושא, עליך לפנות לפסיכולוג ולעבוד על נושא הדימוי העצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת!
אחד16/08/2007ז"א ממה שאתה אומר אני מבין שאם העצמות שלי הם נורמליות אני לא צריך לחשוש נכון?
מה הקשר לפסיכולוג??
עוד שאלה יש לי נקודות לבנות קטנות על הבולובול על יד החיבור לאשך מה זה? זה טיבעי???
ואחרי שאני עושה פעילו גופנית כואב לי הביצה השמאלית! זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת
ד''ר נחום זילבר17/08/2007לאור שאלתך הנוספת אני רואה שתשובותי לא הובנו כראוי. לכן, אמליץ בפניך פעם נוספת לפנות לפסיכולוג כפי שהצעתי. כמו כן לגבי הממצאים הנוספים שאתה מציין בכל שאלה, אנא פנה לרופא המשפחה ויחליט על המשך בירור או טיפול במידת הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)