טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב אני בן 48 מזה כ-3 שנים יש לי בעיות זקפה ( אין כל בעיות בגמירה) עלי לציין שאני לוקח כבר כ 30 שנים מאז גיל 17 תרופות ללחץ דם לופרסור אורוס 190 מ"ג ואסק 2 מ"ג וכן ביבי אספירין. אני סובל בעיקר מהתקפות דופק מהיר אחת לתקופה שזה קורה הדופק מגיע עד ל 180 -200 פעימות לדקה וכמובן מה שמשליך באותו רגע ללחץ דם גבוה סה"כ אני די רגוע ומנסה להרגיע את עצמי ( ההתקפות דומות למדי למצבי חרדה למרות שזה לא משהו כזה ) עברתי פעם אחת פרפור חדרים שבהם הוצע לי לעשות היפוך חשמלי טופלתי בבית חולים בפרוקור ולאחר 24 שעות הכול הסתדר ....האם מותר לי לקחת את אחת הכדורים כמו וויאגרה או אחר..על מנת לשפר את הזקפה? בתודה זאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד