רכיבה על אופניים.

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• רכיבה על אופניים.
    איגור
    07/04/2009

שלום , אני רוכב 3-4 שעות בשבוע באופניים ומאוד נהנה מזה.הרכיבה מכילה אלמנטים טכניים רבים שכוללים קפיצות וכדומה.אני רק התחתנתי ומן הסטם אני רוצה להיות אבא בעתיד הלא כל כל רחוק.קראתי המון חומר על השפעת רכיבת אופניים על אימפוטנציה והבנתי שגורם העיקרי הוא נזק ל-PUDENDAL כתוצאה ממכות יבשות שאני יכול לקבל במהלך ביצוע קפיצה או משהו דומה.כמוכן הבנתי שנזק הוא מצטבר וכאשר יש פצע פנימית ועליה עוד ועוד יכולים להיווצר צלקות שיכולים לגרום לאימפוטנציה.השאלה היא האם היווצרות צלקות הוא תהליך שמלווה ברגישות מסוימת באיזור שבין אשכים לחור אנאלי(שאז אני פשוט אפסיק לרכב וזה יעבור) או שצלקות "מצטברות" ואזי ביום לא כל כך בהיר אני נהפך לאימפוטנט ללא אפשרות לתיקון המצב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכיבה על אופניים.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איגור

ד''ר נחום זילבר
    10/04/2009

אתה צודק שמדובר בד"כ בנזק מצטבר. חשוב ביותר לרוכב האופניים מבנה הכסא; סוג הריפוד וכדו'.
    איני ממליץ דווקא להפסיק לרכב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק מצטבר

איגור
    13/04/2009

תודה על התשובה ,
    בהמשך למה שעניתה , האם אני יכול לזהות סימנים מסוימים לנזק מצטבר (כמו כאבים , נפיחות..) עוד לפני שנעשה מאוחר מדאי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איגור

ד''ר נחום זילבר
    13/04/2009

לא. קשה לזהות נזק שכזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו