מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפיחות וכאב באשךשמעון11/04/2009
יש לי בעיה באשך הימיני כבר בערך חודשכל כמה זמן יש לי נפיחות וכאבים, למשך כמה ימים כל פעם ואז זה מסתדר ואז שוב חוזר...הייתי אצל אורולוג אבל באותו יום באמת לא כאב לי והוא לא מצא כלום, יום ראשון אני עושה us אשכים שהרופאה שלי בבסיס שלחה אותי (אני בן 21), היום הכאב גם יותר מציק לי, למרות שזה כאב עמם כזה ולא משהו שאי אפשר לסבול.
לפני זה לפני איזה חודשיים היה לי חשד לאבן בכליות(בעקבות קרטינין גבוה ודם בשתן-לא דם שנראה לעין אלא לפי הבדיקות), הקרטינין עכשיו יציב, דם בשתם לא נבדק לאחרונה.
לפני שנתיים עשיתי ברית מילה.
כמה שאלות:
1) האם יש קשר בין הבעיה באשך לבעיה שהייתה בכליות? האם יש סיכוי שהבעיה קשורה לברית מילה?
2) יש לי תור לאורולוג עוד שבוע וחצי (הפעם אני אנסה אורולוג אחר), האם זה יכול לחכות עד אז? אני מאמין שכן כי כבר זה הרבה זמן ככה, פשוט בגלל שהיום זה יותר הציק ל אז אני שואל.
3) האם יש קשר בין הנפיחות והכאבים לבין עומס על הגוף? או שתיית אלכוהול? ז"א האם אני עכשיו צריך להגביל את עצמי בגלל התופעה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעון
ד''ר נחום זילבר13/04/20091. תיתכרן הופעת כאב באשך כאשר פירור אבן זז במערכת השתן. אין קשר לברית.
2. המתן לתשובת us ופגישתך עם האורולוג. אין בעיה.
3. אין קשר לעומס או לאלכוהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
שמעון13/04/2009ד"א היום קיבלתי תשובה של US DUPLEX אשכים (אין לי מושג מה זה דופלקס אז אני מקווה שעשו לי את הבדיקה הנכונה חחח), וגם הוא תקין...
יש לך השערה מה זה יכול להיות? האם החלקיק אבן בדרכי השתן יכול גם לגרום לנפיחות, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעון
ד''ר נחום זילבר16/04/2009א. זרימת דם בכלי הדם באשכים תקינה.
ב. נפיחות אינה נגרמת מאבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)