ד"ר נחום זילבר, שלום רב..!

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ד"ר נחום זילבר, שלום רב..!
    natali
    18/04/2009

שמי נטלי בת 21,
    בקירוב כשנה, הינני ובלת מדחיפות במתן שתן,
    הדבר משפיע לי על אכיות החיים בצטורה משמעותית, בעיקר בשל כך שהנני קמה מס' פעמיים בזמן השינה לשירותים...,( נע בין פעמיים לשלוש).

עשיתי לא מעט בדיקות, שכללו בדיקות גניקולוגיות - שיצאו תקינות, אולטרה סאונד כליות תקין.
    בדיקה אורוגניקולדית שיצא שם שארית שתן (בניגוד לאולטרה סאונד כליות..) תרבית שתן- תקין.
    ובדיקה אורודנמית כללית- בה צויין הפרטים הבאים:
    זרם שתן חלש, בפלומטריה עצמונית עקומת השתנה מקוטעת, ללא שארית שתן. בשלב המילוי- שלפוחית השתן עם תחושה מוגברת, היענות תקינה, קיבולת תקינה. במהלך המילוי לא הודגמו התכווצויות לא רצוניות של הדטרוזור. לא הודגמה דליפת שתן בשיעול או ספונטנית. .השתנה עם לחצים נמוכים עם שימוש בשרירי הבטן, כיוון דטרוזור לאא הודגם בבירור, זרם שתן חלש עם הפסקות.
    מומלץ השתנה כפולה עם cerede מעקב על שארית שתן.

לאחר ביקור אצל האורולוג, הוא טען שאין בעייה כביכול, אלא בעייה התנהגותית ועל כן הפנה אותי לפיזיוטרפיה, כמו כן, התורים הןם בתדירות נמוכה, לכן מענה מהותי לא קיבלתי עד כה כממש.

אומנם אכן, הבדיקות כביכול יצאו תקינות, אך אפע"פ שהיינני עושה מאמצים רבים כדי לשפר את המצב אך אינני חשה בשיפור אלא בהחמרה.. אאני מאוד חוששת ואף מיואשת מהמצב- כי כבר שנה שאורך חיי נפגע מכך,והדגש פה היוא על השינה המקוטעת, והלא רציפה. גם שאינני מנסה לא לשים דגש לעניין.. אני עדיין קמה באמצע השינה, ויש לציין שגם בעת שינה חזקה.

הרופא הביא לי פעם אחת אלטרולט במינוןן 10 מ"ג, (לקחתי פעם- פעמיים)אך בשל תופעת הלוואי שלו- הישנוניות והעייפות, (גם כשלקחתי אותו בלילה.), הפסקתי עימו.

אני שוקלת לפנות לרופא מומחה, אך השאלה אם הדבר יביא לתועלת- כי בדיעבד, הבעייה היא התנהגותית כמו שנאמר לי..

חשוב לי לשמוע את דעתך, ולקבל יעוץ.
    מאוד מיואשת מהמצב.
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר נחום זילבר, שלום רב..!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטלי

ד''ר נחום זילבר
    20/04/2009

פני לרופא מומחה כרצונך.
    אם אין בעיות השתנה במשך היום והבעיה היא השתנה לילית בלבד נסי לישון עמוק יותר באמצעות תרופות לשינה שתקבלי מרופא תוך כדי הימנעות משתיה בשעות הערב.
    אם הבעיות במתן השתן הם בכל זאת במשך כל היום אז יש מקום לטיפול התנהגותי ולבירור אורולוגי של הזרם המוחלש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו