כאבים עזים כתוצאה מאבן בכליה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים כתוצאה מאבן בכליה
    דניאל
    19/04/2009

ד"ר שלום,
    אני סובל זה כבר מעל לשבוע בכאבים עזים כדקירות המחלישות אותי מאוד כתוצאה מאבן קטנה בכליה שנשארה לאחר 2 ריסוקים. ביום ראשון שעבר הייתי במר"מ וקיבלתי תרופה אופלודקס אחרי הזרקת הרגעה (בשל ריבוי לויקוציטים). ביום שלישי האחרון ברמב"ם קיבלתי את התרופות TAB XATRAL,CAP ROVLATINEX,TAB PAPAVERINE. אני מרגיש מעולף מרבית שעות היום, דקירות הולכות ומתחזקות ותחושה של קשיים בנשימה, בחילות ואף הקאות. יש לי תור רק ביום רביעי לאורולוג ונכון לעכשיו אני מתקשה להבין מה עובר עלי ואיך לתפקד. אמרו לי שהאבן בדרך החוצה. להערכתך כמה זמן אסבול בדרך זו והאם באמת עלי לסבול. והאם אני זקוק לכל התרופות הנ"ל בתוספת לכדורי הרגעה שונים שגם ככה מעמיסים עלי.
    אודה מאוד להתייחסותך המושכלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשתה לפחות 3 ליטר מים מינירלים ביום

איתי
    19/04/2009

כל חצי שעה תשתה שתי כוסות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל

ד''ר נחום זילבר
    20/04/2009

יש לך שארית אבן העתידה להיפלט בקרוב. קשה לי לומר לך מה לא לקחת מהתרופות שקיבלת אבל אמליץ לך על לקיחת כדור פפאברין ואופטלגין פעם ב 4-5 שעות ושתיה של ליטר מים בבת אחת כחצי שעה לאחר מכן. בין לקיחות הכדורים אין צורך לשתות.
    נ.ב. איתי צודק השתיה חשובה מאוד אבל לפי הקצב שהוא ממליץ לך אתה מגיע ל 24 ליטר ליום?!
    אין צורך בכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דניאל
    21/04/2009

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל

ד''ר נחום זילבר
    23/04/2009

בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו