טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי בעיה שהזרע לא משפריץ בכלל אלא יוצא ממש בטיפטוף וכתוצאה מכך לאחר שהזקפה נגמרת, יוצאות מידי פעם טיפות זרע דבר מאוד לא נעים אין לי שום בעיות בזרימת השתן למעט שנשארת טיפה אחת או שתיים לאחר מתן שתן שיוצאת כאשר אני יושב יש לציין שאם עוברים מספר שבועות ללא הוצאת זרע, ישנה השפרצה מתונה לאחר מכן באופן חד פעמי ממה זה נובע? ומה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראיתי שכתבת למישהו אחר לעשות בדיקת US טראנסרקטאלי לבדוק אם יש דלקת בערמונית או בשלפוחית הזרע האם גם לי זה מומלץ?(למה לא הצעת לי?) יש לציין שבצעירותי (גיל 14) כמה שזכור לי המצב היה תקין פחות או יותר אבל במשך השנים (היום בן 37) המצב השתנה וכבר הרבה שנים שאני במצב כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד