זרע לא משפריץ

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זרע לא משפריץ
    123
    22/04/2009

שלום
    יש לי בעיה שהזרע לא משפריץ בכלל אלא יוצא ממש בטיפטוף וכתוצאה מכך לאחר שהזקפה נגמרת, יוצאות מידי פעם טיפות זרע
    דבר מאוד לא נעים
    אין לי שום בעיות בזרימת השתן למעט שנשארת טיפה אחת או שתיים לאחר מתן שתן שיוצאת כאשר אני יושב
    יש לציין שאם עוברים מספר שבועות ללא הוצאת זרע, ישנה השפרצה מתונה לאחר מכן באופן חד פעמי
    ממה זה נובע?
    ומה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע לא משפריץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 123

ד''ר נחום זילבר
    23/04/2009

אין מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

123
    24/04/2009

ראיתי שכתבת למישהו אחר לעשות בדיקת US טראנסרקטאלי לבדוק אם יש דלקת בערמונית או בשלפוחית הזרע
    האם גם לי זה מומלץ?(למה לא הצעת לי?)
    יש לציין שבצעירותי (גיל 14) כמה שזכור לי המצב היה תקין פחות או יותר אבל במשך השנים (היום בן 37) המצב השתנה וכבר הרבה שנים שאני במצב כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 123

ד''ר נחום זילבר
    26/04/2009

אם תפנה לרופא בנוגע לבעיתך והוא ימליץ לך על בדיקות נוספות אין לי התנגדות לכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו