מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הטלת שתן לסירוגיןאריק23/04/2009
שלום
אני בחור בן 33 סובל מערמונית שפירה לקחתי תקופה מסויימת קסטרל 10 מ"ג הבעיה שזה לא כל כך עוזר לי המצב נהיה יותר גרוע אני משתין בתכיפות במקום להטיל את השתן בבת אחת אני מטיל אותו לפרקים עד שאני יוצא מהשירותים ואני ושב שהטלתי את כולו אני שוב מרגיש שאני מלא אני לא יודע מה לעשות כבר במיוחד בלילה שזה מפריע לי לישון אים לדוגמא אני עולה לישון ב2400 אני נרדם רק ב0100 וגם בלילה אני קם פעמיים יש ימים שאני לא ישן בכלל בכלל זה אני נמנע מצירכת קפאין שזה מאוד מפריע לי אני מרגיש מתוח ואני משתין כל רגע וגם קשה לי לישון בכל מקרה אני לא יודע כבר מה לעשות האים ישנה תרופה אחרת שתקל עליי או יש כבר להתערב כירוגית ולנתח אני מפחד מהניתוח האורולוג הסביר לי שהניתוח לא תמיד מצליח וזה יכול לגרום לי לדליפ שתן מה גם שיש גם את הפאן הרפואי של פוריות אני רווק ורוצה להביא ילדים אני מפחד שזה יפגע לי בפוריות גם בסקס אגב אותו הדבר אני מגיע לאורגזמה ושופך ומסיים אך לאחר דקה שוב שופך היינו אני לא שופך בפעם אחת אני אובד עצות שכן כבר לא נעים לי בחיי היומיום זה מפריע לי בלימודים בעבודה וגם בת הזוג שלי מתלוננת המון לדוגמא אים אנחנו יוצאים אז 50% מהמזן באמצע היציאה אני מטיל שתן והיא נשארת לבד מה שגורם לתסכולים גם בשינה
רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בתודה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר נחום זילבר26/04/2009אתה צעיר מדי לבעיות של ערמונית מוגדלת.
לפי תאורך, האם נבדקת בשאלה של היצרות במוצא כיס השתן (BMO) שהיא שכיחה יותר בגילך.
במצב שכזה התרופה שאתה נוטל עוזרת פחות. מ"מ בערמונית שפירה מוגדלת בגיל מבוגר יותר ישנם מס' תרופות שניתן להיעזר בהן לצורך שיפור איכות ההשתנה ותרופות צמחיות להקטנת נפח הבלוטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)