מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושות מוזרות באיזור הפיןאימפי02/05/2009
שלום רב ,דר' זילבר הנכבד ,
אני בן 34 ,בעל מבנה גוף רזה ,ללא עבר משפחתי או אישי של מחלות ותופעות מין וממוצא מזרחי.
אין לי מושג אם זה קשור לבעייה שמיד אפרט, אך בשנתיים האחרונות אני חש ביציאת חומר דביק בכמות מעטה מהפין בעת שאני כורע בעיקר בעת יציאה או התאמצות.
הבעייה המרכזית החלה לפני שבועות אחרים - יש לי תחושה שהפין מתכווץ או מתקצר , ובתוך הפין
עצמו ,כס"מ לפני קצה השופכה ,אני חש מדי פעם תחושה מוזרה של פעימות ,התכווצצויות ,"התנתקויות" כמו שמרגישים כששקע ותקע חשמלי אינם מחוברים היטב.. התחושה מגיעה למשך שנייה או שתיים , לא באופן מוחלט ,אך לרוב בעת התכופפות ,התרוממות או תזוזה בישיבה . זה לא מלווה בכאבים או בהפרעה בזיקפה או מתן שתן .אך כן מלווה בתחושה
כאילו יש לי טיפה או שתיים של משהו בקצה הפין שברצוני להטיל ,אבל למעשה איני רואה שם כלום.
פניתי לאורולוג עם הבעיה ,והוא לא מכיר את התופעה ולא הציע לי טיפול מלבד להמתין חודש-חודשיים כדי לבדוק אם זו סתם תופעה זמנית.
אשמח מאוד לשמוע את דעתך והמלצתך בעניין,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר05/05/2009יתכן ומדובר בדלקת של שופכה-ערמונית. האם נבדקת רקטאלית בביקורך אצל הרופא? האם מדי פעם ישנה צריבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב
אימפי05/05/2009לא ,הוא לא בדק אותי רקטאלית, אבל הוא רק מישש את האיזור אחרי שציינתי ,
שאני מרגיש רגישות באיזור השמאלי של המפשעה.. כלומר מגע עם האיזור השמאלי של האשכים גורם למין תחושת כאב קלה באיזור כולו. חוץ מזה, אין צריבה ושום כאב בפין בזמן השתן או בכלל.
ואני לא יודע אם יש קשר, אבל בשבוע האחרון היתה לי גרדת ופריחה גסה בכל העור בגוף (פעם ראשונה שחוויתי דבר כזה) ,טופלתי באנטיהיסטמין במשך כמה ימים ,שבהם כל התחושות המוזרות שבפין פשוט נעלמו ,אך שבו עם הפסקת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר06/05/2009יתכן, אם כך, שהתופעות הן על רקע אלרגי ולא דלקתי. לכן, טיפול אנטי אלרגי יתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)