דימום בזרע כתוצאה מהמעיים?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דימום בזרע כתוצאה מהמעיים?
    דוד
    02/05/2009

ד"ר שלום,
    אני בן 38, מזה חצי שנה יש לי דימומים בזרע עם כאב באשך השמאלי. הדימום לעיתים מאסיבי מאד (הכל אדום אדום) ולפעמים הזרע רק נראה דלקתי/עכור. לעיתים הזרם הראשון (כ 10% מהזרע בצבע נורמלי ואחריו נגרר כל הדלקת/הדימום). ברורים אורולוגים עד כה לא מצאו את הבעיה (+חצי שנה אנטיביוטיקטת שונות). לאחרונה הלכתי לרפסולוג שאמר לי שיש לי בעיה במעיים שגורמת לדימומים בזרע (דימומים חודרים לצינור הזרע). אני לא מזהה דימומים בצואה, ולגבי שתן יש מעט מאד דימום וזה בפרט יום לאחר הוצאת זרע.
    רציתי לדעת האם יש הגיון באבחנת הרפלקסולוג והאם לבקש בדיקות בתחום זה ואילו בדיקות.
    כמו כן, בעקבות הכאבים באשך אני מסתכל וממשש באזור הכואב ולפעמים נדמה לי שיש משהו נפוח ליד האשך, האם אתה מציע משהו (מהתרשמותי האורולוג בקופה לא מתייחס לכיוון זה אלא רק לאפשרות דלקת עקשנית/מורסה בערמונית).
    תודה מקרב לב על התייחסותך ל 2 השאלות,
    בברכה,
    דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד

ד''ר נחום זילבר
    05/05/2009

לא מוכר לי קשר שכזה.
    בצע US אשכים US טראנסריקטאלי ואולי תתברר האבחנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו