מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בפין עצמודניאל03/05/2009
יש לי בעיה בפין שמאוד מאוד מטרידה אותי.. בזמן שיש לי זיקפה אני מרגיש משהו בתוך צינור הפין שמציק לי מאוד.. ולפעמים זה גם צורב שאני משתין.
אני לא יכול לקיים יחסי מין בגלל זה.. זה נורא נורא מפריע לקיים יחסי מין זה פשוט כואב.. ובמבט לתוך החור שממנו משתינים תמיד יש נוזל.
אני לא יודע איזה אבל שקוף/לבן כזה
(אני לא חושב שזה זרע ואם כן למה תמיד במבט לבפנים רואים אותו?)
זה כבר חצי שנה ככה! הלכתי לאורולוג עשיתי בדיקת שתן ואולטרסאונד הכל תקין לחלוטין.
הרופא אמר לי שהוא רוצה להסתכל לי בפנים בתוך הפין אני לא יודע איך.. שאלתי אותו אם זה יכאב הוא אמר שזה לא נעים.. האם הוא הולך להכניס לי צינור לבפנים? ובכלל אני ממש לחוץ שהדבר הזה ישאר לי ככה לכל החיים.. זה פשוט כואב שיש זקפה פשוט מפריע.. יש למישהו מושג אולי מה זה?
אני פשוט כבר חסר אונים אני לא יודע מה לעשות כבר. אם האורולוג לא ימצא שום דבר בבדיקה בתוך הפין אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות כבר.
מחכה לתשובה ממישהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד''ר נחום זילבר05/05/2009משהו חושב שתחכה לסוף הברור שנעשה ע"י האורולוג שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)