טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מזה מס' שנים שאני סובלת משלפוחית שתן שאינה מתרוקנת ( שארית 150 סמ"ק) . אני רצה המון לשירותים , ולפעמים לא מספיקה . כתוצאה מכך , דלקות שתן חוזרות ונשנות . טופלתי ב"מקרודנטין" כטיפול מונע . לפני כשנה המליץ האורולוג להפסיק את ה"מקרודנטין" ואת ה"נוביטרופן" . מזה שנה שאני נוטלת טבליה אחת של חמוציות וללא דלקות בדרכי השתן . כאמור , האורולוג המליץ על הפסקת ה"נוביטרופן" , אלא שלאחרונה רופאת המשפחה המליצה לי ליטול טבליה אחת של "דטרוזיטול " 4 מ"ג בכל ערב . האם זה בסדר ? האם זה לא פוגע בכליות ? אודה על תשובתך , שלומית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאוד לא מומלץ דטרוזיטול (עם פעילות דומה לנוביטרופן) במקרה שלך. המשיכי בחמוציות ונסנ התרוקנות כפולה של שלפןחית השתן ולהמני משאריות שתן. ממליץ לפנות לאורולוג המטפל בבעיות אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד