מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרעה בזרימת דם ורידיתV.R.D04/05/2009
שלום רב
לפני כ-5 שנים קרתה לי תאונה שכתוצאה ממנה זקפה שלי לא נמשכת יותר מכמה דקות ספורות.לאחר בדיקת דופלר התגלה אצלי הפרעה בזרימת דם ורידית בתוך הפין שכתוצאה מזה אני לא מצליח לשמור על הזיקפה.הייתי אצל שני רופאים וכולם אומרים שהניתוח לא יעיל ועכשיו אני צריך לחיות עם זה...
השאלה שלי היא האם באמת הניתוח לא יעיל ואני אצטרך לסבול כל החיים מזה או שהרופאים פשוט רוצים להסיר אחריות מעצמם?ושאלה נוספת האם טבעתגומי שסמים על הפין מסוכנת ויכולה לגרום לנמק בפין.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפה ורידית
ד''ר נחום זילבר05/05/2009א. הרופאים צודקים
ב. הטבעת לא מסוכנת. יש לדעת איך להסתדר איתה
ג. ישנם טיפולים שונים היכולים היום ובעתיד לעזור לך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול יכול לסייע לי?
V.R.D05/05/2009איזה טיפול יכול לסייע לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליפה ורידית
ד''ר נחום זילבר06/05/2009ניתן לטפל בבעיה זו באמצעות תרופות כדורים והזרקות לשיפור איכות הזקפה. התוצאות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעה בזרימת דם ורידית
V.R.D16/05/2009הזריקות נעשות באופן קבוע לפני קיום יחסי מין או שיש איזו שהיא תקופה שצריכים לקב לאותם?כנ"ל השאלה גם לגבי התרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהVRD
ד''ר נחום זילבר22/05/2009התרופות והזריקות ניתנות לפני קיום יחסי המין וניתנים בד"כ לתקופה ארוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)