שפיכה מוקדמת מדי..

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת מדי..
    אלין
    05/05/2009

אני ובן זוגי כבר ביחד כשנתיים וחצי, אני בת 26 והוא בן 28. אנחנו אוהבים מאוד אחד את השני והיחסים שלנו טובים מאוד מלבד העובדה שאם הזמן חלה ירידה ניכרת בפעילות המינית.
    במיוחד מהרגע שעברנו לגור ביחד (לפני כשנה וחצי) בנוסף התחילה להיות מורגשת בעיה שהייתה קיימת מההתחלה- העובדה שהוא גומר מאוד מהר. בהתחלה כשיחסי המין היו לעיתים תכופות ואף מספר פעמים ברצף זה לא הורגש מכוון שאם הוא גמר מהר בפעם הראשונה, בפעם השניה זה לקח כבר יותר זמן ואפשר גם לי להגיע לאורגזמה.
    כעת אנחנו מקיימים יחסים רק פעם בשבוע בממוצע והפעם הזאת אורכת לא יותר ממספר דקות, אשר במהלכן אני לא מספיקה להגיע לסיפוק מיני.
    בהתחלה זה התקבל בהבנה, לאחר מכן ניסיתי לנהל איתו מספר שיחות רגועות בנושא והגענו למסקנה שהפתרון היחיד לזה -זה אוננות(מצידו). אבל אין שום תוצאות, הוא מתייחס לזה בקלות דעת כאילו לא קיימת שום בעיה והכל בסדר. השיחת האלה כבר הפכו ללא נעימות ואני חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות...?
    לפני מספר ימים התקיימה השיחה הכי רצינית ולא נעימה בנושא, אולי במהלכה בן זוגי הבין שזה מאוד חשוב לי ולמערכת היחסים שלנו... אבל איזה פתרון יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת מדי..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת

ד''ר נחום זילבר
    06/05/2009

תיאורך מתאים מאוד לחיי מין של בני זוג צעירים בארצנו.
    את צודקת שעליו לטפל בעצמו ובעקבות כך ייטב לו ולך.
    הטיפול המשולב פסיכולוגי תרופתי הוא היעיל והטוב ביותר. לא רצוי להתמהמה ולדחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו