טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני 6 שנים קיבלתי בעיטה לאשכים כתוצאה מכך נפתח האשך, עברתי ניתוח לסגור אותו וכעת יש לי אשך אחד גדול מהשני, באותה תקופה עברתי ביקורות אצל רופאים. השאלה שלי היא האם המקרה הזה יוריד לי פרופיל, יש לי פרופיל 72 על עקמת ואני רוצה להגיע לפרופיל 64 ע"מ להגיע לקורסים שאני לא יכול עם פרופיל 72. איך אני יכול לשחק על המקרה הזה הכי הרבה שיוריד לי ל64? השאלה דיי דחופה אני צריך תשובה במהירות האפשרית.. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד