ציפרודקס

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ציפרודקס
    לי.אי
    09/05/2009

דר' שלום רב,
    בעקבות בדיקה גניקולוגית (עקב ספקולום) ובדיקת פאפס, קיבלתי משום מה זיהום בדרכי השתן. למרות שבבדיקה כללית ותרבית היה בסדר. כל פעם שעשיתי פיפי אחרי רבע שעה הרגשתי שיש לי שוב פיפי אבל בכמויות מאד קטנות. חוץ מזה אני מרגישה כל הזמן מן דקירות/עקצוצים/צריבה למטה. הרופאה נתנה לי ציפרודקס 500, אחרי כדור אחד הפסקתי לאחר שקראתי מה כתוב בעלון ונבהלתי מוות. פניתי שוב לרופא נשים והוא נתן לי מונורול.
    שאלתי בבקשה, אם כדור אחד "ציפרודקס" יכול לגרום לבעיה בריאות. וזאת משום שמאז שלקחתי את הכדור קשה לי לנשום, וכשאני נושמת כאילו הנשימה לא עד הסוף. לעולם לא היתה לי כל בעיה בנשימה או בריאות, או שמא הכדור הביא לי נזק ותלות לקחת כדי שיהיה לי קל לנשום ואני פוחדת מאד. האם כדור אחד קטן יכול לעשות נזק כזה רציני.
    תודה רבה על תשובתך המהירה.
    לי.אי. ושבוע נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרודקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי

ד''ר נחום זילבר
    10/05/2009

זה כדור אנטיביוטי השכיח מאד בשימוש הרפואי. עד עתה לא שמעתי על נזקים או הפרעות כלשהם בעקבות נטילת הכדור. פני לרופא ריאות לצורך איבחון הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו