הפרעת זיקפה ודלקת בערמונית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הפרעת זיקפה ודלקת בערמונית
    אביעד
    16/05/2009

שלום,

אני סובל בחודשים האחרונים מזקפה חלשה או לא מחזיקה, הזרע נפלט בקושי מהפין, וקשה לי להנות מיחסי מין כמו פעם, אני מאונן הרבה פחות ונהנה פחות, כמו כן גם הליבידו שלי נמוך מאוד ואין לי חשק מיני. יש לציין שבעבר הייתי אדם מיני מאוד מאוד ופעיל שמתגרה בקלות, גומר מספר פעמים בלילה ובעל דרייב מיני אדיר.

אובחנתי כחולה פרוסטטיטיס ע"י בדיקת דם PSA, שתן ואולטראסאונד, לקחתי כ-6 שבועות אנטיביוטיקה אופלודקס וחל שיפור מינורי בלבד במצב. סיימתי את מכסת האנטיביוטיקה, עברו מאז מספר חודשים. אבל עכשיו פגשתי מישהי חדשה והבעיה "התעוררה" וקיימת ומפריעה לי מאוד.

יש לציין שאני לא סובל מאף תסמין אחר של המחלה (כאבים, בעיות במתן שתן וכו'), אך ורק תפקוד מיני ירוד. אני בן 30 ללא עבר רפואי משמעותי.

מה עושים? איך נפטרים מהצרה הזו??? עוד פעם לקחת חודשיים אנטיביוטיקה ולקוות לשיפור זניח?
    איך אני חוזר להיות כמו פעם?

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביעד

ד''ר נחום זילבר
    27/05/2009

יש קשר ישיר בין פרוסטטיטיס פעילה לבין ירידה ניכרת בתפקוד המיני. פנה לקבלת טיפול אנטיביוטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו