בעיית זיקפה לבעלי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיית זיקפה לבעלי
    נופר
    19/05/2009

שלום רב,
    אנחנו נשואים שנה כמעט ומנסים כל התקופה הזו להביא ילדים ללא הצלחה. עשינו בדיקות שיצאו תקינות, במשך השמונה חודשים האחרונים בעלי לא יכול לקיים יחסי מין באופן טבעי ! ז"א כל זיקפה שיש יורדת אחרי חמש שניות .
    פנינו לרופאה שלו שנתנה לו מרשם ל ויאגרה 100 מ"ג, מיותר לציין שבלי זה אין לנו יחסי מין בכלל וזה הופך ליותר גרוע מרגע לרגע.
    נהיינו תלותים בויאגרה ויש מספר פעמים שאפילו כדור שלם לא עוזר לזיקפה וזה מתסכל מאוד את שנינו. קבענו לאורולוג בשבוע הבא כי מבחינתי אין אופציה אחרת(אני מקווה שנקבל פיתרון לבעיה הזו), מיותר לציין שבכל 3.5 שנים שאנחנו יחד לעולם לא הייתה בעיה כזו!!!1 היינו מקיימים יחסי מין מספר פעמים ביום ובתדירות בוהה בכל ימות השבוע.
    ממה נובעת בעיה כזו (אין לחץ נפשי או בעיות אחרות בחיינו)? אנחנו מתוסכלים ולא רוצים להגיע למרפאת פוריות בגלל שהזיקפה פשוט איננה
    בבקשה אשמח לדעת מה אתה חושב וממה זה יכול לנבוע והאם השימוש היומיומי בויאגרה יכול לגרום נזק לטווח הרחוק או לפגוע בפוריות?
    תודה רבה
    נופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זיקפה לבעלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתרון אמיתי ופשוט

יורם
    26/05/2009

לפי מה שאת מתארת יש לבעלך יותר מחסום פסיכולוגי מאשר בעיה רפואית ולכן אני מציע מנסיוני האישי דווקא פיתרון קל שנתן לי רב חכם .לישמור את טהרת המישפחה כמו שצריך זה כולל שחייה במיקווה ולא רק שתיפתר הבעיה של בעלך גם הפיתרון של ההריון יבוא על מקומו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נופר

ד''ר נחום זילבר
    27/05/2009

לדעתי לחץ עניין הפוריות משפיע עליו מאוד, וזה כפי הניראה הסיבה לבעייתו. לא נוצרת תלות ולא פוגע בזרע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו