הטלת שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הטלת שתן
    אורי
    18/08/2007

שלום, אני עושה הרבה פעמים שתן ביום. זה היה לי כל שעה/חצי שעה ואז הלכתי לרופא והוא אמר לי שזה דלקת בשתן. לקחתי את התרופה ועכשיו זה יותר טוב, אבל עדיין זה כל שעתיים לפעמים. לפעמים זה גם כמה שעות. שאני יוצא מהבית שלי אין לי הרבה שעות. שאני בבית עם המזגן ולפעמים קר לי אז יש לי.
    זה מוזר שבבית שלי שיש מזגן וקר לי אז יש לי. האם זאת הסיבה? בגלל המזגן? ולא כואב לי שום דבר, פשוט יש לי. יכול להיות שהתקררתי או שלא לקחתי מספיק מהתרופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטלת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו חשוב

אורי
    18/08/2007

יש לציין שאני רק בן 14. אז יש סיכוי שזה גם חלק מההפרעות בשתן שקורים בתהליך ההתבגרות?
    ולא כואב לי שום דבר. זה סתם ככה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיכנס בבקשה ד''ר-פרט חשוב

אורי
    18/08/2007

מצטער שאני שולח עוד הודעה אבל יש לי עוד פרט חשוב.
    מתי שאני מטיל שתן בזמנים קרובים אז יש לי קצת. זאת אומרת- אם אני עושה בשעה 13:30 ואחרי חצי שעה אני עושה עוד פעם אז יהיה לי קצת אחרי חצי שעה וזה סתם יש לי הרגשה שיש לי.
    אמרו לי שזה גם בגלל המזגנים וכל זה. זה יכול להיות? כי זה ישתפר אחרי התרופה אבל עדיין.
    ובשעות 22:00-12:00 בלילה כמובן לפני שאני הולך לישון יש לי הרגשה שיש לי כל חצי שעה ואז אני הולך ובקושי יש לי. בשעה 22:00 שלא הייתי בבית יום אחד אז לא היה לי הרגשה ולא חשבתי על זה. שאני בבית שלי אני גם חושב על זה הרבה.
    אם תוכל לענות לי אני מבקש, זה חשוב! תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל

ד''ר נחום זילבר
    20/08/2007

יתכן, כמו שאמרת, זה קשור למצבך בבית או לגילך. יש אנשים הרגישים למזגן. בקרוב תיגמר חופשת הקיץ והבעיות ייגמרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחילו גם קצת כאבים, אבל..

אורי
    21/08/2007

יש לי קצת כאבים בפין, בדרך כלל שיש לי צורך להטיל שתן. לפני שלקחתי את התרופה היו לי גם כאבים כאלה, ושלקחתי אותה לא היו לי, וגם אחרי. פתאום התחיל קצת לכאוב.
    זה יכול להיות קירור כאבים כאלה לפרקים?
    כי יש סיכוי שאני מקורר גם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר נחום זילבר
    21/08/2007

יתכן וזה קשור בקירור אך עליך לחכות מס' ימים. זה יחלוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו